Upphandlare till Räddningstjänsten Storgöteborg

Glittrar det i dina ögon när du hör ord som upphandling och affärsmässighet? Trivs du i rollen som projektledare? Längtar du dessutom efter att tillhöra en organisation med starkt kamratskap hos en arbetsgivare med ett uppdrag som är viktigt på riktigt? Då håller vi tummarna för att vi matchar med varandra!

Här på Räddningstjänsten Storgöteborg behöver vi din kompetens och breda erfarenhet inom upphandlingsområdet för att vara med och lyfta vårt arbete till nästa nivå. Vår upphandlingsenhet är ett tight team som består av enhetschef, tre upphandlare och inköpssamordnare. Vi jobbar tillsammans i en öppen dialog för att få ut det bästa av varandra.

Dina arbetsuppgifter innebär att planera och genomföra upphandlingar enligt LOU/LUK från start till tecknat avtal. Arbetet sker tillsammans med verksamhetens avdelningar och är både strategiskt och operativt. Din erfarenhet och trygghet gör att du bekvämt axlar rollen som projektledare och ibland agerar du även utbildare inom vår organisation. Om du dessutom trivs med att utveckla inköpsprocesser och verka för att öka användandet av e-handel vid inköp är det ett extra plus.

För att trivas i rollen tror vi att du som person är självgående och drivande, tar ansvar för ditt arbetsområde och arbetar strukturerat och noggrant. Din goda samarbetsförmåga gör att du på ett smidigt och prestigelöst sätt bygger goda relationer och du kommunicerar lyhört med din omgivning. Utöver att du är väl insatt i upphandlingslagstiftningen är du också en fena på att uttrycka dig, både i tal och skrift.

Du behöver ha

  • Eftergymnasial examen med inriktning på ekonomi, juridik eller motsvarande, alternativt yrkeshögskola eller motsvarande med inriktning mot upphandling, avtalsjuridik eller offentlig rätt.
  • Erfarenhet av kvalificerat upphandlingsarbete där du själv drivit upphandlingsprocesser från start till tecknat avtal.
  • Erfarenhet av arbete i något webbaserat upphandlingssystem (vi använder idag e-Avrop som upphandlingssystem)

Vi ser även gärna att du har

  • Erfarenhet av arbete med e-handel i offentlig verksamhet (vi använder Visma Proceedo som e-handelssystem)
  • Erfarenhet av upphandlingsjuridik
  • Utbildning i projektledning

Nyfiken på att veta mer? Hör av dig så berättar vi!

Kontaktpersoner

Marcus Rudholm, Enhetschef upphandling, tel 031-384 4808 eller mail: marcus.rudholm@rsgbg.se

Karin Tyrbo, HR-specialist, tel 031-335 2883

Fackliga företrädare

Fackliga kontaktpersoner för Saco, Ledarna, Vision och Kommunal nås via växeln tel. 031-335 26 00.

Anställningen

Tjänsten är heltid på dagtid (40 timmar/vecka) med tillträde så snart som möjligt. Innan anställning kommer alkohol- och drogtest att genomföras enligt organisationens policy och i samarbete med vår företagshälsa. Med anställning följer krigsplacering med allmän tjänsteplikt, vilket innebär att du kan kallas att tjänstgöra i händelse av höjd beredskap inom totalförsvaret.

De som går vidare i vår urvalsprocess kommer att få göra arbetspsykologiska tester. Intervjuer är planerade under vecka 38-39.

Ansök här

Välkommen med din ansökan, märkt dnr 0359/21, senast den 12 september 2021 via denna länk.

Att vara en del av Räddningstjänsten Storgöteborg är att vara en del av något större än en själv. Vi ser det som en förmån att få vara någon andra kan lita på. Någon som aldrig ger upp, som alltid är uppe på fem. Vi är en modig organisation som tar hand om varandra. Vi är först in för att lösa problemet och sist ut för att säkra upp. Ytterst handlar allt vi gör om att skapa ett tryggare samhälle. Det engagemanget präglar hela vår organisation och skapar en svårslagen känsla av att vara behövd.


Kontakt:

Marcus Rudholm, Enhetschef upphandling, tel 031-384 4808 eller mail: marcus.rudholm@rsgbg.se

Karin Tyrbo, HR-specialist, tel 031-335 2883

 

Sista ansökningsdag: 2021-09-12

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb