Upphandlare till Region Blekinge

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Affärsavdelningen söker en driven upphandlare som har ett stort intresse för affärer. Avdelningen ansvarar för regionens upphandlingar av varor och tjänster och ingår i Regionstaben. Affärsavdelningen har idag 16 medarbetare med placering i Karlskrona.

Arbetsbeskrivning

I rollen som upphandlare kommer du att ansvara för hela upphandlingsprocessen, som anbudsförfrågan, utvärdering, förhandling och uppföljning av avtal. Arbetssituationen är ofta komplex och kräver mycket god ordning samt förmåga att parallellt hantera olika uppgifter. Som person ska du vara analytisk, mål- och kvalitetsinriktad och ha en hög social förmåga. Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper, för att både du och vi ska trivas med att arbeta tillsammans. Du kommer också att fungera som rådgivare till verksamheten i upphandlingsfrågor, framförallt inom området förbrukning. Det är därför viktigt att du är självgående, kan ta en projektledarroll och är utvecklingsorienterad i ditt arbetssätt. Du kommer att arbeta i nära samarbete med regionens verksamheter och ansvara för kontakter med våra leverantörer.

Kvalifikationer

Du ska ha arbetat med strategiskt och/eller taktiskt inköp där erfarenhet av kvalificerat upphandlingsarbete i en offentlig organisation är meriterande. Du ska ha högskoleutbildning med adekvat inriktning, till exempel juridik, ekonomi, sjukvård alternativt annan relevant utbildning/erfarenhet inom upphandling eller inköp som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vana av upphandlingssystem är önskvärd. Du har lätt för att utrycka dig i tal och skrift och har goda kunskaper i Officepaketet. B-körkort fordras.

Fakta om tjänsten

Tillträde: enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuell.
Löneform: Månadslön Individuell lönesättning tillämpas. Var vänlig och ange löneanspråk i ansökan.
Ansök senast: 2021-10-29

Läs mer: www.regionblekinge.se

Upplysningar

  • Ann-Louise Frinäs, Avdelningschef, Telefon: 0455-73 63 08
  • Ingla Blåder, Vision, Telefon: 0455 – 73 62 28
  • Anders Johnsson, SACO, Telefon: 0455-734201

Ansökan

Referensnummer: A1058064


Ansök senast: 2021-10-29

Kontakt: Ann-Louise Frinäs, Avdelningschef, Telefon: 0455-73 63 08

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb