Upphandlare till Regionfastigheter i Lund

Gör skillnad. Varje dag.

Är du redo för nya utmaningar inom entreprenadupphandling – då kan du vara vår nya kollega!

Regionfastigheter utvecklar och förvaltar Region Skånes fastigheter. Just nu gör vi de största investeringarna någonsin på sjukhusområdena i Skåne. Regionfastigheter projektleder, bygger och utvecklar stora komplexa projekt i känslig sjukhusmiljö.

Vi förvaltar fastigheter och avancerade tekniska system och måste kunna garantera hög driftsäkerhet årets alla dagar. Vårt arbete är en förutsättning för säker och trygg vård.

Vi bygger också ut infrastrukturen för kollektivtrafiken i Skåne, med nya servicedepåer för buss, spårvagn och tåg.

Regionfastigheters Upphandlingsenhet ansvarar för fastighetsrelaterad upphandling som krävs för att uppföra, underhålla och renovera Region Skånes fastighetsbestånd. Vårt arbete bidrar till ständigt bättre förutsättningar för vård, trafik och utveckling i Region Skåne.

Vill du arbeta med upphandlingar inom entreprenadbranschen? Regionfastigheter är i en spännande och expansiv fas med stora, komplexa byggprojekt med höga krav på upphandlingarnas kvalitet. Upphandlingsenheten erbjuder dig en bred roll med mycket omväxling och stora utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Som upphandlare hos oss arbetar du med upphandling av entreprenader, material samt tjänster i enlighet med Lagen om offentlig upphandling (LOU). Du upphandlar fastighetsrelaterade ramavtal och ger stöd i strategiska upphandlingsfrågor i projektspecifika entreprenad- och tjänsteupphandlingar. Upphandlingarna sker i nära samarbete med bland annat bygg- och installationsprojektledare, strateger och förvaltare inom Regionfastigheter. Du säkerställer att upphandlingen har affärsmässiga villkor och är korrekt ur ett juridiskt perspektiv, projektleder dina ramavtalsupphandlingar, ger råd och stöd i upphandlingsfrågor, utbildar medarbetare i upphandling och samverkar med andra verksamheter inom Region Skåne.

Upphandlingsenheten arbetar kontinuerligt med kvalitetsförbättring genom att ta tillvara på erfarenheter och implementera dem i kommande upphandlingar. Här har du en viktig roll i utvecklingen av upphandlingsmodeller och kontraktsinnehåll tillsammans med upphandlare, avtalsförvaltare och administratörer inom enheten samt med övriga kollegor inom Regionfastigheter.

Resor i tjänsten ingår i begränsad omfattning inom Region Skåne då Regionfastigheter bedriver verksamhet i Lund, Malmö, Helsingborg och Kristianstad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill arbeta med entreprenadupphandling och har högskoleutbildning inom ekonomi, juridik eller bygg, eftergymnasial utbildning inom upphandling/inköp eller annan för tjänsten relevant utbildning. Mycket god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift är också ett måste då tjänsten som upphandlare innebär många kontaktytor.

Du bör ha några års arbetslivserfarenhet inom framförallt upphandling men även byggentreprenad, entreprenadjuridik och/eller ekonomi. Du får gärna vara van att arbeta i TendSign eller liknande elektroniskt upphandlingssystem. Projektledarerfarenhet ses som meriterande då du i dina upphandlingar agerar som projektledare och ansvarar för att alla deltagare levererar för att säkra slutresultatet.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. Du behöver vara engagerad, ansvarstagande och självständigt kunna planera ditt arbete i förhållande till verksamhetens behov. Ett inre driv att komma till avslut och leverera är viktigt för tjänsten. Vidare har du god analytisk förmåga och ett strukturerat arbetssätt samt förmåga att arbeta utvecklingsinriktat.

Du kommer att ingå i en engagerad grupp med mycket driv som präglas av stor vilja till erfarenhetsutbyte och samverkan. Vi värdesätter därför att du är prestigelös och delar med dig av erfarenheter, visar god samarbetsförmåga, en positiv inställning och får fram det bästa ur dina kollegor och samarbetsparter.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Regionfastigheter utvecklar Region Skånes fastigheter. Vi förvaltar drygt 1 miljon m2 i egna fastigheter och ansvarar för fastighetsdrift och fastighetsunderhåll. Dessutom hyr vi cirka 500 000 m2 runt om i Skåne av andra fastighetsägare. Regionfastigheter ansvarar också för all om- och nybyggnation av Region Skånes lokaler. Just nu gör vi de största investeringarna någonsin på sjukhusområdena i Skåne, och bygger ut infrastrukturen med en servicedepå för Öresundstågen, spårvagnsdepå i Lund och planerar för flera nya bussdepåer. Vi är cirka 350 anställda med bred och stark kompetens inom byggprojektledning, teknik och fastighetsförvaltning. Vårt arbete bidrar till ständigt bättre förutsättningar för vård, trafik och utveckling i Region Skåne. skane.se/vibygger

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Kontakt
Tomasine Beckman Edén, Chef Upphandlingsenheten, 0725-494257
Anna Petersson, Upphandlingsstrateg, 0725-939141

Facklig kontakt
Bertil Dersen, Jusek, 0768-87 18 62

Ansök senast den 18 April 2021.

 

 


Sista ansökningsdatum: 2021-04-18

Referensnummer: A1016569

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb