Upphandlare Mark & Anläggning till Upphandling Södertörn

Vill du bidra till bättre affärer? Sök jobbet som upphandlare redan idag!

Upphandling Södertörn ger dig möjligheten att arbeta i en bred och utmanande roll som Upphandlare där det finns stora möjligheter till personlig utveckling och att vara med och forma framtidens organisation inom inköp.
I rollen som Upphandlare med affärsområdes ansvar inom området mark och anläggning får du en bredd av arbetsuppgifter som likväl är spännande som utmanande och du kommer jobba med upphandling av varor, tjänster och entreprenader i samarbete med kommunernas förvaltningar och övriga verksamheter.

DITT ANSTÄLLNINGSERBJUDANDE

Upphandling Södertörn är ett brett och kompetent upphandlingsteam där du kommer vara med och bidra i utformningen av framtidens inköpsorganisation. Det är stor variation i rollen och det innebär såväl självständigt upphandlingsarbete som konsultativt stöd i upphandlingsprocessen. Som Upphandlare ansvarar du för att affärsmässigheten omhändertas i alla kund- och leverantörskontakter och det gäller att ta hand om och lösa de utmaningar man stöter.

Rollen innebär mycket kontakter med beställare från kommunernas olika verksamheter samt leverantörer inom området, även en nära dialog och samarbete med våra egna funktioner inom inköp och samordnad varudistribution

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som upphandlare inom mark och anläggning får du självständigt planera och genomföra upphandlingar av varor, tjänster och entreprenader tillsammans med kommunernas förvaltningar och övriga verksamheter. Du kommer att driva upphandlingsprocessen och ha en nära dialog med både kommunernas egna verksamheter och kommunernas leverantörer.

  • Planera och genomföra upphandlingar av varor, tjänster och entreprenader i nära dialog med kommunens egna verksamheter och kommunernas leverantörer
  • Som affärsområdesansvarig har du ansvar för samordning, planering och strategier för upphandlingsarbetet inom mark och anläggning
  • Utvecklar och ansvarar för relationen med leverantörer
  • Omvärldsbevakning av området
  • bidra till utveckling av upphandlingsprocessen, metoder och rutiner

VÄRT ATT VETA

Upphandling Södertörn leder, samordnar och utvecklar sedan hösten 2012 Haninge och Nynäshamns kommuners upphandlings- och inköpsverksamhet. Vårt uppdrag är att genomföra upphandlingar, förvalta avtal, möjliggöra effektiva inköp samt biträda kommunens förvaltningar och bolag med kvalificerad rådgivning i frågor som rör upphandling, inköp och avtal.
Verksamheten består idag av 28 medarbetare inom strategiskt, taktiskt och operativt inköp. Organisatoriskt ingår verksamheten i Haninge kommuns ekonomiavdelning.

VÅRA FÖRVÄNTNINGAR

Vi söker dig som har:

  • En högskoleutbildning med inriktning logistik, ekonomi, juridik eller annat relevant område alternativt en YH-utbildning
  • Erfarenhet av upphandlings- eller inköpsarbete enligt LOU eller annan upphandlingslagstiftning
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
  • God förmåga och erfarenhet att jobba i olika system

För att lyckas i tjänsten behöver du vara en person med god analytisk förmåga och ett strukturerat arbetssätt. Som upphandlare ska du kunna arbeta självständigt och med integritet och initiativrikedom fungera drivande i upphandlingsprocessen. Tjänstens många kontaktytor ställer även krav på hög servicekänsla, mycket god samarbetsförmåga samt en god förmåga att bygga och underhålla relationer och nätverk.

HANINGE KOMMUN

Upphandling Södertörn samordnar Haninge och Nynäshamns kommuns upphandlingar av varor och tjänster.

Uppdraget för Upphandling Södertörn är att stärka kommunerna som upphandlare, höja kompetensen inom verksamheten, bättre möta upphandlingslagstiftningens ökade krav och som ett resultat av detta göra ännu bättre upphandlingar.

Målet med verksamheten är att upphandling av varor och tjänster sker på ett kostnadseffektivt, kvalitetssäkrat, affärsmässigt och rättvist sätt. Samverkan i upphandlingar sker även med övriga Södertörnskommuner.

Upphandlingarna genomförs i enlighet med Lagen om offentlig upphandling (LOU).

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information: Daniel Johansson Falk, 0728-573 528, daniel.johansson-falk@tng.se

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb