Upphandlare till upphandlings­avdelningen, Region Örebro

Nu Söker Upphandlingsavdelningen dig som har arbetat några år som upphandlare och vill vara med och fortsätta utveckla Region Örebro läns upphandlingsarbete.

Hos oss på upphandlingsavdelningen är du med och köper in varor, tjänster och byggentreprenader för ca 3 miljarder per år. Varje dag möter våra 14 medarbetare spännande verksamheter och ansvarar för genomförande och rådgivning i avtalsfrågor, inköp och upphandlingar. Som upphandlare är du en del i att skapa ett bättre liv för alla invånare och besökare i vårt län. Välkommen till oss!


Arbetsuppgifter:
Som upphandlare arbetar du i hela inköpsprocessen innefattande analys, framtagande av förfrågningsunderlag, annonsering, utvärdering av anbud och avtalsvård. Rollen som upphandlare innebär att du i en projektledarroll styr och ansvarar för flera frågor och upphandlingar parallellt.

Tillsammans med dina kollegor på avdelningen ska du även bidra med att utveckla upphandlingsarbetet inom avdelningen och regionen.

Kvalifikationer:

Du ska ha arbetat några år som upphandlare samt ha en akademisk utbildning inom juridik, ekonomi eller hälso- och sjukvård. Alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten exempelvis Kvalificerad yrkesutbildning inom offentlig upphandling. Det är viktigt att du har ett affärs- och lönsamhetsinriktat tankesätt.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga förmågor vilket i detta arbete innebär att du;
– är självständig, utåtriktad, drivande och initiativrik
– är noggrann och analytisk.

– har pedagogisk förmåga, i både tal och skrift.
– är bra på att samarbeta, skapa förtroende samt på att bygga goda relationer och nätverk.
– har god förmåga att kommunicera och uttrycka dig i såväl tal som skrift.

Anställningsform:
Tillsvidare

Organisatorisk placering:

Regionservice, Område administrativ utveckling och service.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Andreas Tärnqvist, Gruppchef 019-602 07 89

Fackliga företrädare
:
Isabell Karlsson, Vision 019-602 27 57
Markus Kihlgren, SACO 019-602 46 02

 

Vår organisation:
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra 950 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag: 2022-05-08

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Ärendenummer: Rs:2022:39

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Sista ansökningsdag: 2022-05-08

Upplysningar:
Andreas Tärnqvist, Gruppchef 019-602 07 89

Fackliga företrädare
:
Isabell Karlsson, Vision 019-602 27 57
Markus Kihlgren, SACO 019-602 46 02

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb