Upphandlare till Upplands-Bro Utvecklingsstaben

Om rollen

Kommunen är sedan en tid tillbaka inne i ett intensivt utvecklingsarbete med ökad digitalisering av processer och arbetssätt. En viktig uppgift för dig som upphandlare är att fortsätta det påbörjade utvecklingsarbetet samt att identifiera kommande utmaningar och möjligheter. I upphandlingsenheten som är en del av ekonomiavdelningen ingår du, två kollegor som också arbetar med upphandling och leds av ett nära ledarskap av Mattias Wiberg, vår upphandlingschef.

Tjänsten kommer i huvudsak att innefatta kontorsspecifika och kommungemensamma upphandlingar. Vi strävar efter nytänkande och vill utveckla upphandlingsfunktionen genom att tänka nytt och erbjuda verksamheterna bra service och hög kompetens. Förutom upphandlingar kommer du också att ge generellt upphandlingsstöd. Utöver upphandlingsprojekten så innefattar tjänsten förvaltning och uppföljning av ramavtal, leverantörsuppföljning och informationsarbete riktat till hela kommunens organisation, i form av ny avtalsinformation och utbildningar för kommunens beställare.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi söker dig som

  • Har erfarenhet av upphandlingsarbete med god kännedom om lagen om offentlig upphandling (LOU)
  • Självständigt har genomfört ett flertal upphandlingar samt varit ett kvalificerat stöd för den operativa verksamheten i upphandlingsfrågor för eller i en offentlig organisation
  • Examen inom upphandling eller kvalifikationer som arbetsgivaren bedömer som likvärdiga
  • Det är meriterande om du har erfarenhet, kunskap eller starkt intresse inom entrepenadupphandling

Dina personliga egenskaper är av stor betydelse, och vi söker dig som har god samarbetsförmåga, hög integritet och är ansvarsfull. Det är också viktigt att du kan arbeta snabbt och noggrant under tidspress. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt är van vid och trivs med ett konsultativt arbetssätt.

Vi ser att du inspireras av utveckling och förändring, och det är viktigt att du trivs i en miljö som präglas av dessa värden.

Vi erbjuder

  • Alla medarbetare med tillsvidare- och semesteranställning kan byta sitt semesterdagstillägg mot extra lediga dagar med lön
  • Som anställd i kommunen har du det år du fyller 40 år rätt till sex extra semesterdagar utöver den lagstadgade semestern på 25 dagar per år. Det år du fyller 50 år har du rätt till ytterligare en extra semesterdag
  • Friskvårdsbidrag (1500 SEK per kalenderår)
  • Flextid

Vi arbetar i en öppen planlösning och efter ett aktivitetsbaserat arbetssätt. Detta ställer särskilda krav på flexibilitet och kommunikationsförmåga.

Ansökningsprocess

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan senast den 20 december 2020. Du ansöker enkelt genom att bifoga CV men utan personligt brev. På så sätt säkerställer vi fördomsfri rekrytering.

Då tjänsten innefattar hantering av känslig information kan det vara aktuellt med säkerhetsprövning på slutkandidaten.

Upplands-Bro kommun är en av Sveriges mest expansiva kommuner där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

Kontaktperson

Havva Ilhan
Biträdande personalchef
havva.ilhan@upplands-bro.se

Fackligaföreträdare når du genom kommunväxeln på telefon 08-581 690 00.

Upplands-Bro kommun är en av Sveriges mest expansiva kommuner där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.


Sista ansökningsdag
20 december 2020

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb