Upphandlare till Varbergs bostads AB

Varbergs Bostads AB är Varbergs största hyresvärd med 5 300 lägenheter. Varbergs Bostad är en aktiv samhällsaktör och har som mål att de kommande åren bygga 1 400 nya hyresrätter i Varberg. Vår värdegrund – mod, ansvar och delaktighet – är en ledstjärna för på den resa vi står inför och den spännande utveckling som pågår.

Varberg växer och vårt uppdrag är att bostadsförsörja Varberg. Det vi gör idag påverkar många människor generationer framåt. Därför söker vi dig som vill vara med och bidra till en stad i ständig utveckling. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och arbeta med en variation av upphandlingar för hela företaget. Det kan gälla ramavtal för hantverkstjänster lika väl som upphandlingar av entreprenader eller produkter som krävs i vår verksamhet.

Vi söker en upphandlare till vår Fastighetsutvecklingsavdelning som arbetar med projekt och upphandling. Upphandlingar av objekt inom om- och tillbyggnad, renovering, underhåll och nyproduktion likaväl som ramavtal inom exempelvis snöröjning, städtjänster och byggservice så som plåt, glas och elarbeten förekommer.

Tjänsten är på heltid och är en tillsvidareanställning med provanställning i sex månader.

Vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Du kommer att arbeta med olika typer av upphandlingar inom ramen för LOU med såväl interna som externa kontakter. Du kommer att ansvara för att uppnå uppsatta mål i upphandlingarna i samarbete med vår andra upphandlare, närmaste chef och avtalsförvaltare på andra avdelningar. Målet är att du tar eget ansvar och självständigt leder arbetet med aktuella upphandlingar och är aktiv i planerings- och implementeringsprocessen. Hos oss finns möjligheter att utvecklas och tillfälle att arbeta med både stora och små upphandlingar i alla skeden. Att vara upphandlare hos Varbergs Bostad betyder att bidra till en god utveckling av vår verksamhet. Detta sker bland annat genom att utveckla strukturerade dokument och arbete i det digitala upphandlingsverktyget Visma Tendsign.

Vi söker dig som har högskole- eller civilingenjörsutbildning inom ekonomi eller juridik, kvalificerad yrkesutbildning inom inköp eller motsvarande erfarenhet som kan bedömas som likvärdigt. Du bör ha några års erfarenhet av att ha arbetat som inköpare eller upphandlare inom offentlig sektor.

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett företag som är bland de främsta i branschen och som är i en expansiv fas. Din personliga insats får stor betydelse för bolagets utveckling och förmåga att lösa uppdraget – att bostadsförsörja Varberg.

För mer information om Varbergs Bostad, se vår hemsida www.varbergsbostad.se 

Referensnummer: 2021/4
Kontakt: Catharina Jonsson, 0340-69 75 14
Facklig företrädare: Henrik Bertilsson, Vision, 0340-69 75 07

 


Referensnummer: 2021/4
Kontakt: Catharina Jonsson, 0340-69 75 14
Facklig företrädare: Henrik Bertilsson, Vision, 0340-69 75 07

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb