Vass problemlösare sökes!

Ta chansen och var med på en spännande utvecklingsresa med oss. 

Drivs du av att vara en viktig pusselbit i den goda offentliga affären är det här din chans!

Nu söker vi dig som vill arbeta i vår kundsupport, där du kommer ha en nyckelroll för att nå vårt mål, att vara offentlig sektors mest värdeskapande samarbetspartner. Du kommer tillhöra vårt kategoriteam IT och digitalisering och bidra till att våra kunder använder våra ramavtal på bästa sätt.

Tjänsten
Hos oss får du arbeta med högkvalificerat kundsupportarbete och vägleda våra kunder i allt från deras avrop ur ett avtalstekniskt och affärsmässigt perspektiv till frågor rörande medlemskap och inloggningar. Lika viktigt som det är att ge våra kunder den bästa servicen är det att ta vidare vår kunskap och erfarenhet in i den övriga verksamheten. Du levererar information och analyser för att du och ditt kategoriteam ska nå bästa resultat. Kundsupport är bemannad kontorstider och frågorna besvaras per telefon och e-post.

För att trivas hos oss tror vi att du drivs av att ständigt lära dig nytt. Här får du får snabbt sätta dig in i nya avtalsområden, hantera en stor mängd information och utifrån det, ge korrekt information till våra kunder.

Kvalifikationer

  • Minst fem års erfarenhet från arbete nära kunder och vet vad som krävs för en lyckad kundrelation
  • Du har erfarenhet från arbete med inköp, försäljning, kundsupport eller annan kundnära verksamhet gärna inom IT-branschen
  • Du är lika duktig på samtalet med kund som det skriftliga svaret och har den pedagogiska förmågan och viljan att göra varje kund nöjd
  • Meriterande är erfarenhet från och kännedom om hur den offentliga marknaden fungerar

Profil
För att lyckas i rollen som kundsupportmedarbetare hos oss är du driven och strukturerad och ser service som en självklarhet. Viktigt är att du har den goda affären i centrum för att på så sätt bringa bästa nyttan till våra kunder. Vi tror också att du är snabblärd, noggrann och drivs av att lösa problem. Kundsupporten är i ett utvecklingsskede och därför krävs en vilja och nyfikenhet att följa med i utvecklingsarbetet.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 26 januari 2020. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss.

Hannele Söderholm (Kundsupport), 08 709 55 06
Daniel Yousefi (HR-ansvarig), 08 709 59 93

Vi ser fram emot din ansökan!

Om SKL Kommentus
SKL Kommentus-koncernen består av fyra bolag och har ca 165 anställda med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Inköpsservice är en taktisk, operativ och strategisk samarbetspartner för kunder och leverantörer genom hela inköpsprocessen. Avdelningen utvecklar och driver kundtjänst, ramavtalsadministration, uppföljnings- och revisionsverksamhet samt inköp inklusive DIS.
Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden och vårt mål om att bli Sveriges bästa arbetsplats. Vi är sedan november 2018 en Great Place To Work-certifierad arbetsplats.


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb