Vill du bli Södersjukhusets nya upphandlare?

Med en av Nordens största akutmottagningar är akutsjukvård i centrum för vår verksamhet och utgör tillsammans med de stora folksjukdomarna Södersjukhusets specialitet. Södersjukhuset har även Sveriges största förlossningsklinik med omkring 7 500 förlossningar per år. Södersjukhuset har cirka 4 700 medarbetare och till sjukhuset söker ungefär 150 000 patienter för akuta besök varje år. På Södersjukhuset bedrivs även omfattande klinisk forskning och utbildning. För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten. Vår vision; Sveriges ledande akutsjukhus.

Den administrativa avdelningen Sjukhusservice söker en upphandlare gärna med juridisk kompetens placerad vid Inköp- och avtalssektionen.

Arbetsuppgifter:
Som upphandlare på Södersjukhuset har du rollen att driva upphandlings­processen på ett målinriktat sätt från behov till leverans. Rollen innebär täta kontakter med representanter från olika verksamheter såsom medicinska, medicintekniska, administrativa samt IT.

Rollen kräver ett aktivt deltagande i sjukhusets förbättrings­processer. Arbetet omfattar att planera och genomföra upphandlingar från förstudie till avtal och alla däremellan förekommande moment. En viktig del i arbetet är att bistå med rådgivning och utredningsarbete i samband med val av upphandlingsform och upphandlingsstrategi i varje enskilt upphandlingsprojekt. Utöver detta förväntas du bistå ledning och medarbetare med råd och stöd i avtalsfrågor inom LOU.

Anställningsform: Vikariatsanställning 6 mån ev längre

Kvalifikationer:

  • Du har högskoleutbildning med för tjänsten relevanta ämnen eller har annan utbildning/erfarenhet som prövas likvärdig.
  • Högskoleexamen i juridik eller motsvarande kompetens är meriterande
  • Du har god kunskap om upphandlingsjuridiska frågor.
  • Minst två års erfarenhet av arbete med upphandling (hela upphandlingsprocessen) inom offentlig sektor.
  • Erfarenhet av upphandling av IT-tjänster/konsulter och HR-tjänster är meriterande.
  • Erfarenhet av att arbeta i projektform, gärna som projektledare är meriterande.

Personliga egenskaper:

Vi fäster mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är nödvändigt att du har mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga, initiativförmåga, flexibilitet samt intresse för att samarbeta med andra professioner. Du måste kunna arbeta utifrån Södersjukhusets värdegrund med ett patient- och kundperspektiv. Du ska vara en serviceinriktad person med en problemlösande förmåga. Du har förmågan att leda arbetet utifrån tydliga mål, strategier och med patientnyttan i fokus. Som person är du bra på att lyssna och föra fram ett budskap, du har även lätt att uttrycka dig i tal och skrift.

Om du känner att du passar in på denna beskrivning så får du ett mycket intressant och självständigt arbete med många variationer/ett brett ansvarsområde på en arbetsplats som präglas av hög yrkeskompetens som alltid har patientens bästa framför ögonen.

Kontakt
Anita Bengtson, Sektionschef,  08-616 14 94
Fackliga representanter
SACO Sofi Wickström tel 08-616 33 30, sofi.wickstrom@sll.se
Vision Anette Sjöstrand tel 08-616 11 09, anette.sjostrand@sll.se
Sista ansökningsdag: 2021-01-24

 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Yrkesområde: Övriga administratörer
Arbetsplats: Stockholm
Anställningsform: Vikariat
Anställningens omfattning: Heltid
Referensnummer: 174227
Sista ansökningsdag: 2021-01-24

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb