Upphandlingsledare till trafikförvaltningen

Vi söker fler vassa kollegor till vårt team av upphandlingsledare. Gillar du komplexa projekt med stor påverkan på Stockholmarnas vardag är det dig vi söker!

Om tjänsten

Arbetsplats: Stockholm
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid

Som upphandlingsledare hos oss leder du upphandlingar som bidrar till trafikförvaltningens uppdrag: att utveckla framtidens kollektivtrafik för nära 900 000 dagliga resenärer i Stockholm. Vi söker dig som har några års erfarenhet av offentlig upphandling och känner dig så pass trygg med upphandlingsregelverken att du kan sätta affären i fokus.

Du får bland annat jobba med:

• självständigt leda upphandlingar och delta i förstudiearbete
• vara rådgivare i upphandlingsfrågor gentemot verksamheten
• delta i utvecklingsarbetet av upphandlingsverksamheten

Som upphandlingsledare på trafikförvaltningen ingår du i vårt team av experter inom upphandling som ansvarar för att leda komplexa upphandlingar med fokus på samhällsnytta som gynnar hela Stockholm. Upphandlingsgruppen är ett gäng med stor passion för att göra bra affärer och vi delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet till varandra.

Vad vi kan erbjuda dig

Enligt våra medarbetare är vår samlade kompetens och det gemensamma engagemanget utmärkande för vår verksamhet. Här finns också chefer och ledare som jobbar för att skapa och bibehålla ett öppet klimat. Tillsammans bidrar vi till Stockholms samhällsutveckling genom att bygga och utveckla en hållbar, modern och tillgänglig kollektivtrafik för 2,3 miljoner invånare. Vårt uppdrag – den gemensamma resan.

Hälsa och motion är viktigt för oss. Förutom friskvårdsbidrag anordnar vi Hälsospåret två gånger per år, vår friskvårdssatsning som innehåller en rad olika hälsofrämjande aktiviteter.

Fler förmåner som anställd:

• SL Access-kort
• Löneväxling till pensionen
• Flextid
• Goda möjligheter till kompetensutveckling
• Hälsoundersökning vartannat år

Vi sitter i trevliga lokaler på Västra Kungsholmen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken.

Vad vi söker efter

För att lyckas i rollen tror vi att du har ett bra driv, god analytisk förmåga, gillar att samarbeta med andra och har god förmåga att vårda såväl interna som externa relationer. Vi tror också att du är intresserad av vad som utgör en god affär och gillar problemlösning och har ett konstruktivt och positivt förhållningssätt, även vid motgångar. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska, och kan anpassa ditt budskap efter mottagaren.

Vidare har du:

• Relevant eftergymnasial utbildning
• Minst tre års erfarenhet av att självständigt genomföra offentliga upphandlingar
• God kännedom om de upphandlingsrättsliga regelverken

Det är meriterande om du även har genomfört ett antal komplexa upphandlingar med lyckat resultat, vana av att arbeta i upphandlingsverktyget TendSign och officepaketet, erfarenhet av förhandling och/eller projektledning.

Startdatum enligt överenskommelse.

Information och ansökan

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jonna Enerskog, tfn 08-686 40 39. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Jannica Chinos, tfn 08-686 36 74. Vi använder tester för att säkra objektiva bedömningar i samband med urval. Ansökan sker via “Sök jobbet” i denna annons, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Ansök redan i dag eftersom intervjuer kan ske löpande. Sista ansökningsdag är 20:e september. Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktpersoner

Jannica Chinos
Rekryterare
08-686 36 74

Jonna Enerskog
tf. sektionschef
08-686 40 39
070-786 40 39

Fackliga kontaktpersoner

Amir Sokolović, SACO, tfn 08-686 37 06
Arne Grundberg, Vision, tfn 08-686 18 88

Webb och sociala medier

För mer information om hur det är att jobba hos oss, besök vår karriärsida www.sll.se/tfjobb. Du hittar oss också på Linkedin.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Vi är stolta samhällsutvecklare. Med kompetens och engagemang tar vi Stockholm och kollektivtrafiken framåt. Vi ansvarar för SL, Waxholmsbolaget, Färdtjänsten och Spårvägsmuseet och tillsammans utvecklar vi en trygg, attraktiv och tillgänglig kollektivtrafik för nära 900 000 resenärer. Följ med oss på resan!


Sista ansökningsdag
2020-09-20

Referensnummer
171804

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb