Ekonomi- och styrningsavdelningen söker inköpssamordnare

Ledningsstab, Ekonomi- och styrningsavdelning

Vill du jobba med oss?

Ekonomi- och styrningsavdelningen utgör kvalificerat stöd till kommunledning, sektorer och enheter när det gäller ekonomi- och uppföljningsfrågor av olika slag. Avdelningen arbetar även med utveckling av målstyrning och kvalitetsfrågor samt e-handel, inköp och upphandling.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som inköpssamordnare erbjuder Finspångs kommun dig ett intressant och utvecklande arbete där du arbetar nära verksamheten med inköps- och upphandlingsfrågor.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som inköpssamordnare erbjuder Finspångs kommun dig ett intressant och utvecklande arbete där du arbetar nära verksamheten med inköps- och upphandlingsfrågor. Du kommer att arbeta med samordning av inköp och upphandlingar för kommunkoncernen. Våra ramavtals-upphandlingar sker i samarbete med Norrköpings kommuns upphandling- och inköpsenhet, därutöver görs en hel del egna upphandlingar.

  • I ditt uppdrag ingår att utveckla inköpsrutiner, implementera nya avtal, följa upp befintliga avtal samt ansvara för att handlägga våra egna upphandlingar.
  • Vi har påbörjat införandet av en inköpsorganisation där du blir den sammanhållande länken. Du svarar för att utbilda och informera verksamheten om aktuella avtal, lagar och inköpsrutiner.
  • Du kommer att arbeta nära kommunens e-handelsgrupp.

Sektor samhällsbyggnad kommer att ha en egen upphandlare för till exempel entreprenadupphandlingar som också kommer vara en av dina samarbetspartner

Vem är du?

Önskvärt är att du har relevant högskoleutbildning samt erfarenhet av kvalificerat operativt inköps- och upphandlingsarbete, gärna i offentlig sektor. Vi vill att du har goda kunskaper om Lagen om offentlig upphandling, LOU. Erfarenhet från projektledning och e-handel är ett plus.

Du har goda i IT-kunskaper. Vi söker dig som vill arbeta med förändringsarbete. Du ser det som en utmaning att hitta effektivare arbetsprocesser och du har ett genuint intresse för affärer. Du har en god pedagogisk förmåga och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Andra egenskaper vi värdesätter är:

  • god initiativförmåga
  • god förmåga att arbeta självständigt
  • lätt att samarbeta
  • serviceinriktad
  • ansvarskännande med hög integritet

Ort: Finspång

Referensnummer: 2022/907

Kontakt:
Ann-Christin Ahl Vallgren, 0122-85423
Facklig företrädare
Vision, 0122-85720

Sista ansökningsdag: 2022-11-13

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb