Entreprenadupphandlare till Partille kommun

Om arbetsplatsen

Partille kommun har idag 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Inköp- och upphandlingsenheten, som är en del av kommunstyrelseförvaltningen är centralt placerad och är kommunens specialister avseende upphandling och inköp. Enheten består av inköpssamordnare, avtalscontroller och upphandlare och ligger organisatoriskt under kommunens ekonomiavdelning. Enheten är inne i ett mycket intressant expansionsskede och har stora ambitioner för kommunens utveckling av inköp- och upphandling. Målet är att bli en modern inköps- och upphandlingsenhet som aktivt deltar i kommunens utveckling.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en entreprenadupphandlade som vill vara med och utveckla kommunens arbete inom främst entreprenadupphandlingar. Din huvudsakliga uppgift är att ansvara för att planera, driva och genomföra upphandlingar åt kommunens Stadsbyggnadskontor. Du stöttar även verksamheten i avtals- och upphandlingsfrågor inom anläggnings-, fastighets- och/eller konsultområdet.

I rollen ingår även att medverka i förbättringsarbetet inom funktionen, omvärldsbevakning inom inköps- och upphandlingsorienterade frågor och aktivt bidra till att nå verksamhetens mål. Vi söker dig som drivs av att genom effektfullt upphandlingsarbete nå kommunens mål mot ett ekonomiskt, miljömässigt och socialt hållbart samhälle för dig och för kommande generationer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi, juridik, teknik eller annan relevant utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av arbete inom offentlig upphandling och att genomföra såväl ramavtal som objektsupphandlingar. Vi ser gärna att du har flera eller några års arbetslivserfarenhet från anläggnings-, fastighets- och/eller konsultupphandlingar inom offentlig verksamhet.
Du har goda kunskaper i upphandlingslagstiftningen (LOU/LUF), är en en van användare av digitala verktyg och talar och skriver svenska på god nivå.

Följande erfarenheter är meriterande:
– Erfarenhet av arbete inom upphandling från en politiskt styrd organisation
– Erfarenhet av entreprenadjuridik AB/ABT/ABK samt AMA.

Du är trygg, effektiv och har en analytisk förmåga. Som upphandlare hos oss trivs du och får energi när du får arbeta med flera parallella, olika projekt och tilltalas av möjligheten att göra skillnad i ditt arbete. Vidare har du god analytisk förmåga, är förtroendeingivande och prestigelös. Du är trygg i din yrkesroll och du har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Som upphandlare är du lyhörd och ödmjuk för verksamhetens behov. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt

Vid erbjuden anställning genomförs ID kontroll.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Referensnummer:
23/134

Sista ansökningsdag:
7 maj

Kontakt:
Katarina Heglind , Ekonomichef , 031-7921644

Fackliga företrädare:
Annelie Carbe , SACO 0739-203476

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb