Erfaren upphandlare till Adda Inköpscentral

Vi söker dig som tycker att offentlig upphandling är det roligaste som finns. Ser du nyfiket på hur du kan bygga en ramavtalsupphandling eller ett dynamiskt inköpssystem som kommer hela Sverige till nytta? Trivs du med att arbeta brett och inom olika områden, dela med dig av din kunskap och stötta andra – då är du den vi söker!

Tjänsten

Som upphandlare hos oss kommer du att leda, driva och genomföra upphandlingar på nationell nivå, från förstudie till avtalstecknande. Upphandlingar, inte minst nationella ramavtalsupphandlingar och dynamiska inköpssystem, är numer så komplicerade och kräver en så bred och djup expertis att de måste genomföras som lagarbete. Som upphandlare hos oss leder du upphandlingsteamet bestående av kollegor från kategoriavdelningen, kundstöd, kundsupport, hållbarhetsavdelningen, ramavtalsadministrationen och vår juridiska avdelning genom projekten, mot värdeskapande ramavtal. Förutom upphandlingsteam för varje enskilt projekt jobbar vi även i permanenta kategoriteam. Som upphandlare arbetar du inom en eller flera kategorier där du deltar i kategoriteamens långsiktiga utvecklingsarbete och stöttar i andra upphandlingar inom kategorin.

Just nu söker vi dig som är sugen på att, inledningsvis, arbeta tvärs över alla kategorier och stötta där det behövs. Om du gillar att jobba brett inom varu- och tjänsteupphandlingar, har en gedigen erfarenhet och snabbt får saker att hända är du kanske personen vi söker.

Vi arbetar mycket med våra relationer både till kund och marknad genom bl.a. hearings och workshops varför du ska trivas i en roll med många kontakter både internt och externt. I tjänsten finns det möjlighet att representera Adda i externa sammanhang, exempelvis kundmöten, föreläsningar eller andra typer av event. Viktigt är att du har den goda affären i centrum för att på så sätt skapa bästa nyttan till våra kunder.

Placeringsort för denna tjänst är Göteborg, Malmö eller Stockholm.

Kvalifikationer

  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • Minst fem års erfarenhet av arbete med offentlig upphandling
  • Kommunikativ – att kunna arbeta med anpassade budskap till målgrupper och individer både i skriftlig och muntlig form

Din profil

För att lyckas i ditt arbete hos oss ser vi att du är en person som tar ansvar, vågar fatta beslut och driva projekt framåt. Du är trygg i din egen förmåga och vågar lita på andra. Du tycker om upphandlingshantverket, att arbeta tillsammans med andra i team och vill umgås med oss andra upphandlingsnördar och bidra med nytta. Vidare ser vi att du är snabbtänkt, pragmatisk och en lagspelare.

Du delar våra värderingar genom att vara nyfiken, schysst, vass och relevant. Som medarbetare hos Adda uppmuntras du till ständig utveckling och hos oss får du arbetskamrater med stort engagemang för vår vision och uppdrag – att vara offentlig sektors mest värdeskapande samarbetspartner.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss (Daniel Yousefi, daniel.yousefi@adda.se). Sista ansökningsdag är 24 oktober.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Adda

Adda-koncernen består av fyra bolag och vi är fler än 160 medarbetare med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Läs mer om vår verksamhet på www.adda.se

Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden och vårt mål om att bli Sveriges bästa arbetsplats. Vi är sedan november 2018 en Great Place To Work-certifierad arbetsplats.


Sista ansökningsdag:  24 oktober 2021

Kontakt: Daniel Yousefi, daniel.yousefi@adda.se

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb