Höganäs kommun söker erfaren upphandlare

Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Vi har invånaren och service i fokus och tillsammans åstadkommer vi goda resultat. Nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det förväntar vi oss att du också gör!

Våra interna ledord är kommunikation och koncerntanke. Vi tror att ett öppet kommunikationsklimat ger effekt på vår kommun, våra invånare, våra företagare, våra föreningar och våra besökare. Höganäs blir då – väl värt att investera i.

Har du redan nu tankar om hur Höganäs kan bli en av Sveriges bästa kommuner? Då kanske du är den vi söker!

Vi är ett gäng med härliga kollegor som jobbar intensivt och har roligt tillsammans. Vi har nära till skratt och vet att arbetsglädje gör att vi presterar bättre och når fantastiska resultat tillsammans. Vi är öppensinnade, måna om våra kollegor och vi tror på varandra.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och bidra till att Höganäs kommun använder sina resurser på ett så effektivt sätt som möjligt! Som erfaren upphandlare får du ett utvecklande, utmanande och spännande jobb.

Du kommer att delta i arbetet med att vidareutveckla och effektivisera kommunens upphandlingsprocesser, tillsammans med kommunens upphandlare, ekonomichef och verksamhetsansvariga. Du drivs av stor nyfikenhet inför kommunens verksamheter och har ett intresse av samhällsutveckling. Som upphandlare i Höganäs kommun arbetar du tillsammans med verksamheterna i hela processen från marknads- och behovsanalys, kravställning och framtagning av upphandlingsdokument till kvalificering, utvärdering av avtal samt uppföljning. Du arbetar med eget projektledaransvar, i mycket nära samarbete med verksamheten.

Höganäs är en expansiv kommun som sticker ut och vill vara bland de bästa. Vill du jobba i en kommun där det finns en bra gemenskap, stora visioner och grymma kollegor? Då är det hos oss du ska vara!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning, YH-upphandlarutbildning eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig och som är relevant för tjänsten. Erfarenhet från andra yrkesområden som juridik, ekonomi eller byggbranschen är meriterande.

Du har flera års erfarenhet av att självständigt planera, genomföra och utvärdera upphandlingar i offentlig verksamhet samt att upprätta avtal i anslutning till genomförda upphandlingar. Du har även erfarenhet av att genomföra förnyad konkurrensutsättning via avrop från centrala ramavtal.

Du behöver vara kreativ och gilla komplicerade arbetsuppgifter där du måste tänka utanför boxen samtidigt som du genomdriver nya lösningar. Förmågan att kunna hantera flera parallella projekt är en förutsättning likväl som förmågan att tänka brett, att prioritera och att anpassa dig till nya uppgifter.

Erfarenhet av entreprenadupphandlingar, projektledning, e-handel, förhandlingar samt att genomföra utbildningar är meriterande.

Arbetet kräver att du har god dator- och systemvana samt mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2021-01-06
Referensnummer: A994394

Välkommen att söka genom att göra en digital ansökan via “Sök jobbet” i denna annons.

Kontaktperson

Maria Bylund
Ekonomichef
042-33 71 18

Facklig företrädare

Din fackliga representant nås via kommunens servicecenter 042-33 71 00.

Övrigt

“Höganäs kommun ska i alla sina rekryteringar sträva mot en jämnare fördelning mellan könen och en ökad representation av övriga olikheter inom kommunens olika verksamheter” – så står det i våra “Aktiva åtgärder för jämställdhet och mångfald”. Det är inte alltid enkelt, men vi jobbar för detta varje dag.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb – alternativt ring 0771-693 693.

Läs mer: Varför jobba i Höganäs? Läs här!

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.


Ansök senast
2021-01-06

Referensnummer
A994394

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb