Huddinge kommun söker tre upphandlare

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Kommunstyrelsens förvaltning

Om arbetsplatsen

Brinner du för goda offentliga affärer och tilltalas av möjligheten att vara med och påverka? Vi söker dig som genom goda offentliga affärer vill vara med och åstadkomma nytta för kommunens invånare. Upphandlingsverksamheten är centralt placerad vid kommunstyrelsens förvaltning och är kommunens kunskapskälla avseende upphandling och inköp. Upphandlingssektionen genomför ramavtalsupphandlingar samt övriga större upphandlingar inom kommunen. Vi arbetar också proaktivt med uppföljning av de upphandlade avtalen.
Vi behöver nu förstärka vårt team med tre nya medarbetare.

Arbetsuppgifter

Upphandlingsverksamheten är under utveckling vilket ger dig stora möjligheter att påverka. Huddinge kommun erbjuder ett arbetsklimat som präglas av högt tempo och engagerade medarbetare. Huddinge ligger bara 15 minuter från Stockholm.
Som upphandlare i Huddinge kommun ansvarar du för att planera och genomföra upphandlingar på ett affärsmässigt sätt så att verksamhetens/kommuninvånarnas behov tillgodoses på ett effektivt sätt och de politiska målen uppfylls. Du arbetar med flera upphandlingar samtidigt, med eget projektledaransvar och i mycket nära samarbete med kommunens verksamheter. Du deltar också i vårt ständiga utvecklingsarbete med målet att kunna göra ännu bättre offentliga affärer.

Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning som är relevant för upphandlingsyrket. Gärna en ekonomisk eller juridisk examen samt dokumenterad erfarenhet av att självständigt ha genomfört upphandlingar inom offentlig sektor enligt LOU (Lagen om offentlig upphandling).
Du har mycket goda kunskaper i svenska, är duktig på både muntlig och skriftlig framställning. Vana att arbeta e-avrop och/eller andra upphandlingssystem värdesätts.

Vi söker dig som är strukturerad och som kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du kvalitetsmedveten och noggrann. Du arbetar bra med komplexa frågor och problemlösning, förstår komplicerade språkliga underlag, både talade och skrivna, och producerar egna dokument av hög kvalité.
Att ha en god samarbetsförmåga är en framgångsfaktor i arbetet. Du arbetar bra tillsammans med andra människor, lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. För övrigt är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående.
Erfarenhet av att arbeta med upphandling i kommun eller annan politiskt styrd organisation är meriterande. Har du erfarenhet av att genomföra upphandlingar inom områdena entreprenad eller IT är även detta meriterande.

Förmåner

För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. https://www.huddinge.se/formaner

Tillsvidare, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar

Roger Himmelsköld upphandlingschef 070-198 93 06

Facklig kontaktperson

För facklig kontaktperson för tjänsten se Facklig kontaktinformation

Sista ansökningsdatum

2019-08-11

Referensnummer

KSF:2019:32

Filmer om Huddinge

Vill du veta mer om vår syn på ledarskap och medarbetarskap eller Huddinges historia? Titta gärna på våra filmer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Sista ansökningsdatum
2019-08-11

Referensnummer
KSF:2019:32

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb