LIA (Lärande i arbete) skall ske under 10 veckor med start i april 2021

RELATIONSBYGGANDE TEAMLEADER SOM TRIVS I HÖGT TEMPO

Mitt namn är Karolin Erdinc Elias, för närvarande studerar jag en tvåårig utbildning till strategisk inköpare/upphandlare på One Academy i Stockholm. Det är en kvalificerad yrkeshögskoleutbildning där vi under våren får möjlighet att praktisera vid en upphandlingsenhet eller inköpsavdelning.  LIA (Lärande i arbete) skall ske under 10 veckor med start i april 2021.

Har sedan tidigare yrkeshögskoleexamen som redovisningsekonom och mitt intresse för ekonomi och företagande sträcker sig långt tillbaka till gymnasieåren där ekonomistudier alltid varit mitt förstahandsval. Under större delen av mitt arbetsliv har jag arbetat med ekonomirelaterade tjänster och stegvist växt inom olika ansvarsområden som senare även bidragit till att jag startat egna bolag. Jag har fått bred erfarenhet inom ekonomi, ledningsgrupp, styrning och företagsutveckling.

För att knyta ihop säcken och nischa mig samt nå mina mål är jag redo att fördjupa mina kunskaper med full fokus på denna utbildning inom inköp och upphandling, förhoppningsvis med början hos Er.

Med vänlig hälsning,

Karolin Erdinc Elias
Karoline.erdinc@hotmail.com
070-4786859


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb