LIA-plats sökes hösten v. 42 2020 t.o.m. våren v. 22 2021

Hej,

Jag söker just nu en eller flera platser inför LIA (lärande i arbete), för hela eller delar av perioden mellan vecka 42 år 2020 till och med vecka 22 år 2021.

Sedan hösten år 2019 läser jag yrkesutbildning mot offentlig upphandlare genom Stockholms Internationella Handelsskola med kurser inom bl.a. affärsjuridik, projektledning och strategiska inköp. Min bakgrund består av masterexamen i statsvetenskap mot offentlig politik och organisation med inriktning mot offentlig upphandling samt mångårig erfarenhet från bland annat offentlig sektor i och med myndighetsarbete.

Jag är starkt intresserad av att arbeta med och lära mig mer om arbetet och processerna kring offentlig upphandling. Den senaste tiden har jag särskilt intresserat mig kring strategisk upphandling, kvalitetsaspekter och den goda affären. Jag är hoppfull om att jag skulle bidra till analytiskt djup och skarpa ögon för detaljer samt även en god och entusiastisk stämning på en ny arbetsplats. Som person är jag allmänbildad, driven och ansvarstagande inför mina arbetsuppgifter.

Mina förväntningar inför LIA är därför att få en praktisk erfarenhet av arbete inom offentlig upphandling, vare sig privat eller offentligt. Jag söker främst en LIA inom eller i närheten av Uppsala och Stockholm.

Jag hoppas ni finner detta av intresse och jag svarar gärna på ytterligare frågor.

Med vänliga hälsningar,

Joel Viegård
joel.viegard@gmail.com 
www.linkedin.com/in/joel-viegård


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb