LIA-plats sökes till VT 2021

Hej,

Mitt namn är Sandra Hjort. Jag studerar till Public Bid Manager via IHM Business School, examensår 2022. Jag ska under VT 2021 ut på min första LIA. I denna utbildning kommer jag lära mig B2B försäljning, juridik bl.a. LOU, affärsekonomi och mycket mer.

Jag har en kandidatexamen i filosofie som jag har tagit via Lunds universitet – där studerade jag Service Management med inriktning på hotell och restaurang. Utbildningen fokuserade på service, ledarskap, HR samt grundläggande ekonomi.

Jag har stor erfarenhet när det kommer till service, kundkontakt, administration och IT.

Jag är stresstålig, innovativ och har en vilja att lära mig nya saker samt att jag tror på min kapacitet. Jag tar alla mina arbetsuppgifter på allvar, ser alltid till att prestera och vågar fråga för att uppnå bästa resultat.

På denna praktik vill jag gärna lära mig om upphandlingsprocessen, hur hanterar man anbud – både att ta emot och skicka, hur påverkar ens kunskap och erfarenhet processen. Det är även viktigt att ni ser mig som en resurs, samt har i åtanke att jag är nybörjare och vill lära mig hur ni jobbar och vad ni anser är viktigt.

Mina kontaktuppgifter:

Mejladress: sandra.hjort.hellstrom@gmail.com
Mobil: 0706-20 67 58

Jag hoppas vi hörs och att vi kan mötas i denna lärorika process.

Med vänlig hälsning,

Sandra


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb