Norrköpings kommun söker upphandlare till samhällsbyggnadskontoret

Känslan av att bidra. Möjligheten att påverka.

Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

Vår verksamhet

Samhällsbyggnadskontoret planerar för nya stads- och kommundelar samt utvecklar och sköter befintliga gator, torg, parker och natur.

Med respekt för Norrköpings själ säkerställer vi att kommunen kan fortsätta växa och utvecklas på ett hållbart och färgstarkt sätt i riktning mot kommunens vision 2035.

Den avdelning du tillhör består av upphandlare, projektledare och jurister.

Arbetsbekrivning

Vi söker en upphandlare som vill stärka vår enhet som idag består av tre upphandlare samt en enhetschef. Tillsammans ansvarar vi för samhällsbyggnadskontorets upphandlingar.

Våra upphandlingar gäller främst byggentreprenader, driftentreprenader och tekniska konsulter men även varor och tjänster förekommer. Du har en viktig roll i att kvalitetssäkra arbetet och bidra i det fortsatta utvecklingsarbetet på avdelningen.

Dina arbetsuppgifter är att genomföra upphandlingar inom avdelningens ansvarsområden. Du driver flera uppdrag parallellt och sköta dialogen med våra interna kunder. I de flesta fall har du en projektledarroll och ansvarar för framdrift i upphandlingsarbetet.

Vi verkar för den goda affären genom ett långsiktigt och hållbart tänkande. För att kunna möta framtida utmaningar tror vi på samverkan såväl inom organisationen som med våra entreprenörer och konsulter.

Din profil

Du har en examen från antingen högskola eller yrkeshögskola med inriktning juridik, ekonomi, inköp eller upphandling alternativt erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig.

Du har något eller några års erfarenhet av offentlig upphandling och goda kunskaper inom LOU.

Du kan även vara i inledningen av eller på väg ut i din yrkeskarriär inom upphandling.

Vidare har du ett starkt intresse för offentlig upphandling samt är nyfiken på att lära dig mer. Du har en god analytisk förmåga, har lätt för att kommunicera och skapa relationer. Det passar dig att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Att leverera god service och ett bra bemötande ser du som en självklarhet. Du har ett stort intresse för samhällsfrågor och tycker att det är stimulerande att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillsättning enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gruppledare upphandling Frida Örnborg, 011-15 33 55 eller avdelningschef för Projekt, upphandling och juridik Niklas Engström 011-15 17 25.

Sista ansökningsdag är 8 januari.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på Sök jobbet i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Fackliga kontaktpersoner

Lena Lundqvist
Kommunal
011-15 22 85
Skicka e-post

Irene Hederstedt
Vision
011-15 18 99
Skicka e-post

Helena Wikström
Saco-Samverkan
011-15 34 65


Sista ansökningsdag
8 januari 2020

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb