Nu söker SOCAB dig som vill bli upphandlingskonsult

SOCAB har på kort tid blivit ett av landets snabbast växande bolag inom området upphandlingskonsulter. Vi har under de senaste 5 åren gått från att vara en mindre aktör till att bli ett av landets större erkända bolag inom offentlig upphandling.

SOCAB:s ambition är att fortsätta denna tillväxtresa och vi hoppas att du vill vara med!

Framgångskonceptet har varit att leverera kvalitativ personal som trivs i sin roll som upphandlingskonsulter. Hos SOCAB värdesätter vi medarbetaren genom stora förmåner, bland annat erbjuder vi personalen fler semesterdagar än flera övriga aktörer, vi erbjuder även tjänstepension som är förenad med kollektivavtal samt övriga försäkringar.

All anställd personal får friskvårdsbidrag, utbildningsprogram, attraktiv lön och möjlighet att påverka kunder man föredrar att arbeta med samt flexibel arbetstid. Möjlighet finns att jobba både på distans eller på plats hos kund. Vi erbjuder också fast månadslön oavsett om konsulten är fullbelagd eller inte.

Kunderna finns bland annat på följande orter:

Stockholm
Västergötland
Skåne
Mälardalen
Gävleborgs län
Östergötland

Just nu söker vi dig som gillar personlig utveckling, spännande utmaningar, har ett lyhört sinne och erfarenhet från någon eller ett par av följande kategorier:

IT-upphandling
Entreprenadupphandling
Varor- och tjänsteupphandling
Upphandling av medicinteknik och/eller forskningsutrustning

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Helena Weijsenburg, rekryteringsansvarig på telefon: 070-89 09 229 eller mail: Helena@socab.se
Välkommen att skicka in ditt CV genom att trycka på knappen nedan. Sista ansökningsdag är 11 februari 2020.


Sista ansökningsdag
11 februari 2020

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb