Praktikplats för min LIA1 v.15-v.25 sökes

Hej,

Mitt namn är Jeanette Wallner och jag går just nu utbildningen till Entreprenadupphandlare, bygg och mark på 400 YH-poäng på Påhlmans Handelsinstitut i Stockholm som startade i augusti 2019.

Genom den påbörjade utbildningen har en nyfikenhet växt och intresset för upphandling ökat i alla dess former men även en önskan om att växa in i rollen som entreprenadupphandlare.

Mitt personliga mål är att påbörja en karriär inom nämnda yrkesområde där jag kan utveckla min analytiska kompetens samt min förmåga att göra den goda affären. Jag är en passionerad och situationsanpassad person som värdesätter hårt arbete som leder till mätbara resultat. I min långsiktiga målsättning ser jag mig arbeta med likasinnade och vara med om att påverka verksamheters resultat till det bättre samt med fokus på minskad miljöpåverkan och social hållbarhet.

För att närma mig mina mål söker jag en praktikplats för min LIA1 v.15-v.25 nu till våren 2020.

Jag kan bidra till er organisation genom mitt nyfikna och analyserande studentperspektiv men även att jag ser mig som en noggrann person, där ordning och reda prioriteras, ser jag som en tillgång till min framtida praktikplats.

Ser fram emot ett personligt möte där jag kan berätta mer om mig och mina kvalifikationer.

Med vänlig hälsning,

Jeanette Wallner
073-9986642
wallnerjeanette@gmail.com


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb