Praktikplats, oktober 2020 – april/maj 2021, Stockholm

Hej!

Mitt namn är Louise och studerar Internationellt inköp på yrkeshögskolan SIH, Stockholms Internationella Handelsskola. I oktober 2020 ska jag ut på sju månaders praktik och kontaktar därför er för att höra om in är intresserade av att ta emot mig och för att lära mig allt ni kan om inköp och upphandling. Det här är ett tillfälle för ”win-win”. Om ni väljer att ta emot mig kommer jag att jobba hårt för att snabbt komma in i rollen så att ni kommer kunna dra nytta av mig precis som jag kommer att dra nytta av er.

Lite om mig:

• Har erfarenheter inom retail och försäljning.
• Tycker om att uppleva kulturer och har bott utomlands sammanhängande i sex år.
• Två år i Oman. Arbetade som assistent för ett köksföretag och läste onlinekurser. De gav mig insikt i kulturella skillnader. En kunskap jag kommer ha nytta av i min roll som inköpare.
• Fyra år i Norge. Sysselsatte mig med drift- och resultat ansvar för en väskbutik i centrala Trondheim. Som butikschef fick jag utveckla min ledarförmåga och lärde mig mycket om mig själv och andra.

Ser du den här situationen som en möjlighet att lära en potentiell framtida kollega allt det du själv velat få lära dig innan du en gång i tiden började i yrket?
Då ser jag framemot en intervju där vi båda kan få svar på vad vi har att erbjuda varandra.

Varma hälsningar,

Louise Rydergren Kolflaath
Telefon: 076-344 63 25

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb