Praktikplats sökes våren 2021 (vecka 15–24)

Hej,

Nils Malmberg heter jag, snart 30 år fyllda och bor i Göteborg. För stunden läser jag en tvåårig yrkeshögskoleutbildning inom upphandling och inköp med fokus på offentliga och privata verksamheter på TUC Yrkeshögskola i Jönköping. Under studietidens gång kommer det ingå två stycken LIA-perioder (praktik) om 10 veckor vardera utöver alla spännande kurser inom utbildningen.

Under våren 2021 (vecka 15–24) söker jag nu praktik hos er upphandlingsavdelning. Mina önskemål för denna LIA-period är att få en stor överblick över upphandlingsprocessens olika steg och samtidigt kunna vara delaktig och behjälplig i de olika momenten. Det som jag helst skulle vilja inrikta mig på under praktikens gång är förfrågningsunderlaget och bearbetning av detta, helst för större upphandlingar som är centrala för hela verksamheten.

Jag har tidigare arbetserfarenhet inom administration, både inom ärendehantering, inköp och ekonomi inom offentlig förvaltning sedan 2014, både inom kommunal och statlig verksamhet. I fjol praktiserade jag även på en av Göteborgs stads ekonomiavdelningar där jag fick utökade kunskaper gällande stadens verksamhetsekonomi.

Jag är en van användare i olika system vilket är ett verktyg för mig för att kunna analysera och skapa underlag ifrån. Jag är bra på att se administrativa behov i verksamheten och försöker alltid vara lyhörd inför dessa. Utöver det har jag grundläggande kunskaper inom upphandlingslagarna, förvaltningslagen och offentlighet- och sekretesslagen.

Med vänlig hälsning,

Nils Malmberg
nils.malmberg90@gmail.com


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb