Region Jönköping söker upphandlare

Område inköp-materialförsörjning

Vi söker dig kan bidra med kunskap, en rejäl arbetsinsats och är beredd att satsa på ditt uppdrag.

Vi söker
Vi söker nu förstärkning i form av en upphandlare inom kategorin Medicinteknisk utrustning. Vi ser att du som söker har högskoleutbildning inom ekonomi, juridik, teknik eller yrkesutbildning inom offentlig upphandling och gärna erfarenhet inom området.

Vi erbjuder dig
Vårt mål att genom strategiskt inköpsarbete göra de bästa affärerna för regionens alla verksamheter. Som upphandlare hos oss driver du upphandlingar i projektform och ansvarar för att fortsätta utveckla avtalet under avtalstiden genom kontinuerliga dialoger med både marknaden, leverantörer och beställande verksamhet.  Vi erbjuder dig möjlighet till ett brett arbetsområde med stora kontaktytor. Du får ansvara för hela upphandlingsprocessen och avtalsuppföljningen och har stora möjligheter att påverka ditt arbete för att nå ett gott resultat. Område inköp har stor kompetens, ett gott arbetsklimat och våra uppdragsgivare ser oss som en självklar partner.

Det här får du arbeta med
– Driva upphandlingsprojekt och ansvara för en avtalskategori
– Vara konsultativt stöd till verksamheter i upphandlings- och avtalsfrågor

För att du ska trivas hos oss
För att trivas hos oss är du trygg i dig själv och i din yrkesroll samt behåller ett realistiskt perspektiv och rätt fokus i situationer som kan upplevas pressande. Du tar eget ansvar i ditt arbete, jobbar strategiskt och driver arbetet framåt inom de ramar som finns, men vi ser även gärna att du är kreativ i ditt tankesätt. För dig är det viktigt att se resultat. Vår arbetsgrupp utmärks av arbetsglädje och gott samarbete och vi tror att även du kommer att bidra till att både sprida en positiv attityd i gruppen men även i relationen med våra kunder. Vi ser att du, precis som vårt team, har starkt kundfokus och är tillmötesgående. Vi förväntar oss att du planerar, organiserar samt prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt och finns där för verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad
För mer information om tjänsten kontakta gärna inköpschef Carina Mattsson, 0767 243 996. Välkommen med din ansökan via länken.
Sista ansökningsdag är den 11 april, 2022 men urval kan komma att ske löpande. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

 

 


Område inköp har ca 30 medarbetare och upphandlar varor och tjänster för cirka 2 miljarder kronor per år.
Vår verksamhetsidé är att genom samverkan, tillgänglighet och kompetens vara kundens trygga och naturliga samarbetspartner. Bra affärer är ett ledord för vår verksamhet.

Sista ansökningsdag är den 11 april, 2022 men urval kan komma att ske löpande.

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb