SIH student söker praktik våren 2020

Hej!

Jag avslutar inom kort (maj 2020) min yrkesutbildning till Offentlig upphandlare vid Stockholms Internationella Handelsskola. Lärande i arbete är en betydande del av utbildningen. I januari avlutar jag min första praktikperiod och söker nu en plats för den andra praktikperioden (20/1 – 1/5 2020) framförallt inom inköp, avtalsuppföljning och praktiskt e-handelsarbete.

Utöver min tidigare erfarenhet inom inköp och försäljning har jag under utbildningen fördjupat mina teoretiska kunskaper inom upphandling och inköp. Just nu praktiserar jag hos Dialogmakarna i Stockholm. Dialogmakarna arbetar med att skapa innovationsutrymme i den offentliga affären. Under tiden hos Dialogmakarna har jag fått sätta mig in i allt från funktionsupphandling och social hänsyn i upphandling, till Agenda 2030 och Govtech. Jag har blivit introducerad till hur en leverantör tänker när den arbetar med annonserade upphandlingar och anbud.

När jag nu har fått fördjupade kunskaper inom leverantörsperspektivet och innovationsupphandling vill jag i min nästa praktikperiod vara på köparsidan av den offentliga affären. Jag skulle gärna vilja fortsätta mitt lärande mer konkret när affären är klar och avtalet underskrivet dvs mer direkt kopplat till inköp och avrop på avtal. Avtalsuppföljning och praktiskt e-handelsarbete för att öka kvalitet och effektivitet i inköpsprocessen är något som intresserar mig mycket.

I mitt arbete är jag hängiven och det som driver mig är resultat. För mig är det viktigt att jag får möjligheten att vara nyfiken, kreativ och driven samt att jag får utrymme att utvecklas och ta mig framåt samtidigt som jag kan vara med och bidra med min kompetens och tillsammans med gruppen driva organisationen mot de mål som är uppsatta.

Jag hoppas att jag får möjligheten att presentera mig mer i ett personligt möte och ser framemot att höra från er.

Med vänlig hälsning,

Nancy Said
nancy93_@hotmail.com


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb