Vill du vara med och bidra till TLV:s vision Mesta möjliga hälsa för skattepengarna? Med våra olika kompetenser och bakgrunder arbetar vi varje dag för att förverkliga vår vision och nu söker dig som också känner ett stort engagemang för vårt uppdrag. Vi sitter i ljusa fina lokaler på Kungsholmen i Stockholm, tio minuters promenad från Stockholms central. Kom och arbeta med oss!

Nu söker vi en upphandlare som vill arbeta med oss.

Arbetsuppgifter
Som upphandlare är du en del av myndighetens upphandlingsfunktion. Du arbetar brett med myndighetsövergripande upphandlingar och avrop allt från konsult- och IT-relaterade tjänster till mer verksamhetsspecifika upphandlingar. I arbetet samarbetar du med många olika professioner på myndigheten där du ger operativt stöd i hela upphandlingprocessen. Du tar fram kompletta upphandlingsdokument samt annonserar via e-Avrop för att slutligen se till att avtal tecknas. Som del av myndighetens metodstöd i upphandlingar är du behjälplig i dagliga frågor samt ansvarar för att våra interna processer utvecklas så att de motsvarar regelförändringar och interna behov.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning inom inköp/upphandling eller annan utbildning tillsammans med erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du arbetar självständigt med hela upphandlingsprocessen och har god kunskap i LOU. Du har genomfört både annonserade upphandlingar och avrop från nationella ramavtal. Det är meriterande om du har genomfört upphandlingar inom statlig sektor. För att lyckas i rollen krävs att du har stort intresse att fördjupa dina kunskaper inom offentlig upphandling och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

För att trivas här på TLV är du öppen för nya arbetssätt, initiativtagande och lösningsfokuserad. Arbetet kräver samtidigt att du tar ansvar och inte tummar på kvaliteten. Du behöver också ha ett sinne för att på ett pedagogiskt sätt kommunicera arbetet om upphandling internt. Det är viktigt för oss att du är självgående och har god samarbetsförmåga.

På TLV har du stora möjligheter att påverka ditt arbete. Vi söker dig som har siktet inställt på att aktivt vilja driva och utveckla myndighetens upphandlingsarbete och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform
Tillsvidareanställning. TLV tillämpar sex månaders provanställning.

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan, märkt med diarienummer 104/2020 senast den 25 februari.

Om TLV
Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket, TLV, är en statlig myndighet som beslutar om vilken tandvård, vilka läkemedel och vilka förbrukningsartiklar som ska ingå i högkostnadsskydden. Vi ansvarar för apotekens handelsmarginal och regler för utbyte av läkemedel samt bedriver tillsyn. Vårt uppdrag är att få ut mesta möjliga hälsa för skattepengarna. Vi erbjuder en attraktiv och inkluderande arbetsplats som är fri från diskriminering där du får möjlighet att utvecklas och kan kombinera yrkes- och privatliv.

Kontaktpersoner
Louise Münt
Enhetschef
08-580 075 25
louise.munt@tlv.se

Eva Finder
SACO
08-568 420 57
eva.finder@tlv.se

Pernilla Johansson
ST
08-568 420 52
pernilla.johansson@tlv.se