Uddevalla Energi söker en erfaren inköps- och upphandlingsansvarig

Uddevalla Energi är uddevallabornas egna energibolag. Hos oss är varje medarbetares delaktighet och ansvarstagande en viktig framgångsfaktor. Därför värdesätter vi en arbetsmiljö med mycket glädje och engagemang där vi kan prestera vårt bästa. Vi arbetar för en överlägsen kundupplevelse, affärsmässig samhällsnytta och en hållbar stad. Vi söker nu dig som är redo att ta över och leda Uddevalla Energis upphandlingsarbete och tillsammans med oss vara med på en spännande resa i en bransch i ständig utveckling.

Dina främsta arbetsuppgifter:
Som inköpare tillhör du ekonomiavdelningen och ansvarar för att inköpsprocess och riktlinjer uppdateras utefter lagstadgade krav. Du deltar aktivt i hela inköpsprocesser från förfrågan till färdigt avtal. Du är stöd till, och samarbetar med, hela vår organisation och utgör länk mellan verksamhet och leverantör. Du samordnar inköp och upphandlingar inom koncernen och ansvarar för uppföljning av avtal. Du bedriver förbättringsarbete i syfte att stödja verksamhetens behov och för att kvalitetssäkra regelefterlevnad enligt lagen om offentlig upphandling.

Vem är du?
Som person är du serviceinriktad och strukturerad men också flexibel och har lätt för att se lösningar. Du är noggrann, har en positiv inställning och vi ser att du är en god kommunikatör som har lätt för att samarbeta. Då rollen innebär självständigt arbete behöver du vara driven, ha lätt för att ställa krav och vara bra på att förhandla. Trivs du dessutom i en arbetsmiljö som präglas av våra värderingar professionell, engagerad och resurssmart är vi övertygade om att du kommer att trivas hos oss.

Hos oss erbjuds du ett brett ansvar i ett engagerat energibolag som drivs av viljan att vara i framkant. Vi erbjuder dig en spännande framtid i ett bolag som satsar på miljön och sätter kunderna i främsta rummet. En arbetsplats och ett företag som är mycket omtyckt av både medarbetare och kunder vilket syns inte minst i våra regelbundna kund- och medarbetarundersökningar.

Kvalifikationer

  • Vi söker dig med flerårig erfarenhet av inköp och upphandlingar, gärna från bygg- och anläggningsbranschen
  • Du har eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Har kompetens inom LOU och LUF samt entreprenadjuridik
  • Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift

Information
Har du några frågor kontakta Maria Olsson, ekonomichef, 0522-58 07 11. Facklig representant för Vision är Thomas Georgiou,
0522-58 08 99.

Sista ansökningsdag: Välkommen att skicka in din ansökan senast 28 februari. Intervjuer sker löpande. Vid frågor kontakta Ellinor Forsberg, HR-chef 0522-58 07 26.

Uddevalla Energi är uddevallabornas egna energibolag. En väl sammanhållen koncern med verksamhet inom produktion och distribution av el, elhandel, fjärrvärme, energilösningar, fjärrkyla, pellets, entreprenadverksamhet, stadsnätsverksamhet, avfallsbehandling samt renhållning. Uddevalla Energi omsätter cirka 600 miljoner kronor och har 165 anställda. Verksamheten inleddes 1857 med gasverksrörelse för belysningsändamål. Uddevalla Energi AB ägs av Uddevalla kommun.


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb