Upphandlare med fokus på livsmedel

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi behöver en upphandlare som vill vara med bidra till ett effektfullt upphandlingsarbete för att nå kommunens mål mot ett socialt, ekologiskt och ekonomiskt hållbart samhälle för dig och kommande generationer.

Nu har du chansen att få verka i en modern och expansiv kommun som kommit långt, det händer mycket hela tiden här. Kan du motstå anbudet att få rollen som upphandlare i en kommun som Kungsbacka? Tillsammans med Region Halland och de halländska kommunerna samverkar vi kring inköp i de offentliga köken. Som upphandlare är du med och förser kommunen med livsmedel som håller hög kvalitet är ekologiskt hållbara och där höga krav på djurskydds- och miljöhänsyn har ställts.

Rollen som upphandlare av livsmedel hos oss

Du kommer tillsammans med Inköps hållbarhetssamordnare och utvecklare inom serviceområde Måltider främst att arbeta med framtagna inköpsprinciper och förädla ställda mål för för livsmedel.

Din portfölj med upphandlingar kommer även att innehålla upphandlingar av varor och tjänster som ligger inom andra kategorier. Du kommer vid varje upphandling uppleva effekten av din insats genom nära verksamhetskontakt och höga ambitioner. Genom ett coachande ledarskap kommer du hos oss få påverka, utmanas, utvecklas och framförallt uppleva arbetsglädje och göra skillnad!

Din profil

Vi söker dig som har driv, positiv inställning, god initiativförmåga och en vilja att bidra till ett arbetslag där vi stöttar varandra. Du är intresserad av livsmedelsområdet, är kanske kostekonom el. kostchef, tycker om att tänka nytt, finna nya kreativa arbetssätt som ger en utvecklande verksamhet att räkna med idag och imorgon. Du arbetar också strukturerat och kvalitetsmedvetet i syfte att leverera enligt förväntat resultat.

Vi välkomnar dig med adekvata kunskaper inom offentlig upphandling och då främst LOU tillsammans med en utbildning inom fältet eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av självständigt arbete med livsmedelsupphandlingar inom offentlig verksamhet. För oss är det också en självklarhet att du är trygg med digitala verktyg.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om verksamhetsområde Inköp

Inköp har organiserats för att omhänderta hela inköpsprocessen, det vill säga från behov till betalning. Verksamheten består av två enheter, upphandling och e-handel samt specialister inom juridik, hållbarhet och logistik.
Vi arbetar aktivt för att vara en spännande arbetsplats med ett öppet och inkluderande förhållningssätt. För att klara vårt uppdrag för framtiden vill vi knyta till oss medarbetare som vill göra skillnad och som speglar vår omvärld.  Verksamhetens fokus är goda affärer som styr mot kommunens mål och gör nytta för pengarna, men just nu precis som hos alla verksamheter så handlar det om att utveckla nya arbetssätt i  tider där digitala möten är det nya normala.
Vi söker dig som vill vara med och skapa en verksamhet som är bland de vassaste i landet. Vill du läsa mer om vilka vi är eller hur vi jobbar så kika på hemsidan.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse.
Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Välkommen med din ansökan senast 11 oktober.

Om förvaltningen för Service

Förvaltningen för Service är Kungsbacka kommuns tredje största förvaltning.

Service uppdrag är att tillsammans med förvaltningarna utveckla, leverera och samordna de tjänster de behöver för att deras kärnverksamhet ska nå framgång och utvecklas. Detta arbete sker i nära samarbete med de olika förvaltningarna. Förvaltningen levererar tjänster inom många områden. Utöver inköp så finns fastighet, lokalvård, måltid, IT, medborgar- och kundstöd, rekrytering och lönehantering inom förvaltningen. Vi ska möta förväntningar genom att alltid vara serviceinriktade, enkla att nå och förstå och att visa engagemang i varje situation.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Referensnummer: 2021/603
Sista ansökningsdag: 2021-10-11
Kontakt: Annette Sarwe, enhetschef, 0300-83 50 19

Referensnummer: 2021/603
Sista ansökningsdag: 2021-10-11
Kontakt: Annette Sarwe, enhetschef, 0300-83 50 19

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb