Upphandlare sökes till Folktandvården i Stockholm

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största tandvårdsföretag. Vårt uppdrag är att förbättra befolkningens mun- och tandhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet och personlig omtanke. Vår storlek och vårt breda och djupa kunnande gör det möjligt att möta varje kunds behov. Samtidigt ger det våra anställda möjlighet att växa och utvecklas.

Vill du vara med och utveckla bolagets upphandlingsfunktion till en ny nivå tillsammans med din upphandlarkollega? Folktandvårdens huvudkontor på Södermalm söker en Senior upphandlare och en Junior upphandlare.

Seniora upphandlarens uppdrag
Hos oss får du nu möjlighet att arbeta i en central roll, eftersom du kommer att leda bolagets upphandlingar. Dessutom kommer du att ha en rådgivande roll, och arbeta i nära samarbete med ansvariga chefer och experter från verksamheten. Via din affärsmässighet kommer du att projektleda våra upphandlingar, och tillsammans med chefer och experter utveckla verksamhetens upphandlingsstrategier för att uppnå bästa möjliga resultat. Därutöver kommer du att utveckla upphandlingsprocessen till att bli mer strategisk och proaktiv, vilket bland annat innebär att utveckla, förvalta och kommunicera rutiner och processer. Du kommer även att etablera forum och samarbetsytor för att hantera verksamhetens behov, och för att använda bolagets resurser effektivt avseende såväl upphandlings- som inköpsfrågor.

Juniora upphandlarens uppdrag
Nu har du möjligheten att som junior upphandlare leda arbetet med avrop från ramavtal inkluderande exempelvis förnyad konkurrensutsättning, direktupphandlingar samt vara delaktig i eller självständigt genomföra upphandlingar. I din nya roll kommer du även vara sammanhållande avseende avtalsadministrationen, ge råd, stöd och information om aktuella avtal. Du kommer också bidra i arbetet med att utveckla processer och rutiner inom upphandlings- och inköpsområdet. Därutöver kommer du även att utveckla, förvalta och kommunicera rutiner och processer och utbilda och informera Folktandvårdens övriga medarbetare i ämnet.

Båda rollerna ingår i Upphandlingsfunktionen som tillhör ekonomiavdelningen. Ekonomiavdelningen ansvarar för bolagets redovisning, ekonomistyrning, upphandling samt arkiv och diarium. På enheten arbetar 15 medarbetare varav två befattningar inom upphandlingsfunktionen.

Vilka är ni?
Vi ser gärna att ni i båda rollerna har en relevant högskoleutbildning till exempel inom juridik, ekonomi eller upphandling eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Ni har även mycket goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift, samt i Officepaketet. Därutöver lägger vi även stor vikt vid era personliga egenskaper.

Vidare för den seniora rollen söker vi dig som har du erfarenhet av arbete med upphandlingar inom offentlig verksamhet. Du har mycket goda kunskaper rörande LOU. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet från upphandling av medicinteknisk utrustning och erfarenhet av arbete i TendSign. Du som söker den juniora rollen har ett par års yrkeserfarenhet samt någon typ av erfarenhet av arbete med upphandlingar inom offentlig verksamhet. Du har även en viss kunskap om LOU.

Dessutom som personer initierar ni gärna projekt och aktiviteter på egen hand. Därtill motiveras ni av att utvärdera era handlingar och beslut utifrån ett kundfokus och sätter gärna höga mål och arbetar uthålligt för att nå dem. Vi kommer att lägga stor vikt vid era personliga egenskaper.

Har du frågor?
Kontakta Amanda Gustafsson, amanda.gustafsson@sll.se eller Hanna Nörgaard, hanna.norgaard@sll.se. Vi ser fram emot din ansökan senast 2020-03-06. Vi tar inte emot ansökningar via mail på grund av GDPR. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Provanställning kan förekomma. Fackliga kontaktpersoner: TT: Ulrika Rebhan, tel 08-123 152 34. Vision: Soheila Mellat tel. 08-123 166 96. SRAT: Helen Ahlgren 08-123 169 80

Arbetsplats
Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök jobbet”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

http://www.sll.se/

Kunskap och engagemang
I över 80 år har vi hjälpt svenska folket att få en bättre munhälsa. Vi på Folktandvården är nära 2 000 medarbetare och våra tandläkare, specialisttandläkare, tandsköterskor och tandhygienister har mycket kunskap och stort engagemang. I Stockholms län bor över två miljoner människor. Vi på Folktandvården behandlar varje år över 500 000 kunder och tar emot 1,4 miljoner besök. Vi behandlar omkring 80 procent av alla barn i länet och över var tredje vuxen.

Över en miljon besök
I Stockholms län bor över två miljoner människor. Vi på Folktandvården behandlar varje år över 500 000 kunder och tar emot 1,4 miljoner besök. Vi behandlar omkring 80 procent av alla barn i länet och över var tredje vuxen.

Från Norrtälje till Nynäshamn
Våra 80 kliniker finns på drygt 60 geografiska platser i länet. Från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Vi är verksamma inom områdena allmäntandvård, medicinsk tandvård och specialisttandvård. Folktandvården är miljöcertifierade enligt ISO 14001:2004. Läs mer om vår verksamhet www.folktandvardenstockholm.se och följ oss gärna på Facebook och Linked In.


Sista ansökningsdag
2020-03-06

Referensnummer
168550

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb