Upphandlare till Lejonfastigheter

Vi söker en driven och strukturerad upphandlare med intresse för projektledningSveriges femte största stad fortsätter att växa. Som ett av Linköpings största fastighetsbolag är Lejonfastigheter en betydande del av utvecklingen och står nu inför en tillväxt i både investeringsprojekt, förvaltning och underhåll.

Vårt erbjudande
Som upphandlare blir du en del av vår kompetenta inköpsgrupp som består av fyra personer. Lejonfastigheter är en beställarorganisation vilket gör Inköp till en viktig funktion. Upphandling och inköp är strategiska verktyg som hjälper vår verksamhet att fungera effektivt, och bidrar till vårt arbete att nå våra miljömässiga, sociala och ekonomiska mål. Därför är du som upphandlare en viktig kollega hos oss!

I din roll driver och genomför du upphandlingar tillsammans med vår inköpsgrupp samt utgör en resurs och kompetens för verksamheten i upphandlings- och avtalsfrågor. Du ansvarar för upphandlingar inom områdena drift, bygg och anläggning samt övriga verksamhetsrelaterade områden. Din roll är att leda upphandlingarna från start till mål genom att samarbeta med en kravställargrupp, säkerställa att aktuella lagar efterföljs och driva arbetet framåt. En stor del av tjänsten innefattar projektledning, samverkan och kvalitetssäkring, och du ges mycket frihet under eget ansvar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

  • Genomföra upphandlingar såsom ramavtal avseende konsulttjänster, entreprenader samt upphandling av större nyinvesteringsprojekt
  • Uppföljning av avtal och avtalstrohet
  • Vara superanvändare i vårt upphandlingssystem Kommers elite, vilket innebär att vara ett stöd för kollegor och leverantörer
  • Kvalitetsgranskning av kollegors upphandlingsdokument innan annons
  • Vara ett stöd för dina kollegor och verksamheten i upphandlings- och avtalsfrågor

Vem är du?
Vi tror att du har arbetat med upphandling några år och vi ser erfarenhet av entreprenadupphandlingar och liknande som meriterande. Du har en akademisk examen eller eftergymnasial utbildning inom ett för uppdraget relevant område till exempel ekonomi, juridik, inköp, entreprenadrätt, alternativt annan utbildning som tillsammans med arbetslivserfarenhet bedöms som likvärdig. Kunskap och erfarenhet av projektledning är meriterande. Vi värderar kompetens inom entreprenadrätt och LOU högt.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann och nyfiken. Du har intresse och förståelse för hur verksamhet och inköpsprocess samspelar för att uppnå goda resultat. För tjänsten som upphandlare ser vi att du är strukturerad, kan arbeta väl både självständigt och i grupp, samt projektleda kollegor mot ett mål. Du är drivande och tycker om att arbeta i ett högt tempo med eget ansvar. Du bör även ha lätt för att anpassa dig till nya situationer, kan prioritera och omprioritera ditt arbete på ett bra sätt och slutför dina arbetsuppgifter inom angiven tidsram.

Övrigt
Mer information om tjänsten lämnas av vår rekryteringspartner AS&B Executive. Kontakta rekryteringskonsult Emelie Törnvall på 070-618 11 58, så berättar hon mer. Sista ansökningsdag är den 14/9 2020.

Välkommen att söka denna tjänst och bli en viktig kollega hos oss på Lejonfastigheter!

Om Lejonfastigheter
Lejonfastigheter ansvarar för offentliga fastigheter där tiotusentals Linköpingsbor vistas varje dag: skolor och förskolor, omsorgsboenden och lokaler för offentlig service, idrottsanläggningar, kulturella arenor och andra mötesplatser i hela kommunen. Vi arbetar med många utvecklingsprojekt som kommer att sätta prägel på staden för lång tid framöver. Samtidigt förädlar och vårdar vi våra befintliga hus så att de ska fortsätta stödja de aktiviteter som bedrivs där, idag och i morgon. Vår verksamhet står aldrig still, Lejonfastigheter formas av den livliga utveckling som pågår runt omkring oss. 

Vi har nyligen tagit oss an ett utökat uppdrag som vår ägare, Linköpings kommun, har gett oss. Det innebär att vi får ett bredare ansvar för att förse kommunens verksamheter med lokaler, och med det följer förnyelse och utveckling av hela vår organisation. Vi har samtidigt flyttat till ett modernt och inspirerande kontor där vi arbetar aktivitetsbaserat och driver verksamheten framåt med kreativitet och gemenskap.

Läs mer på www.lejonfastigheter.se


Sista ansökningsdag
14/9 2020

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb