Upphandlare till Regionfastigheter i Lund

Gör skillnad. Varje dag.
Är du en driven upphandlare redo för nya utmaningar – då kan du vara vår nya kollega!

Regionfastigheters Upphandlingsenhet ansvarar för fastighetsrelaterad upphandling som krävs för att uppföra, underhålla och renovera Region Skånes fastighetsbestånd.
Regionfastigheter bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften av 1,1 miljoner kvadratmeter i egna fastigheter och hyr ytterligare 500 000 kvadratmeter runt om i Skåne. Vi har ungefär 200 anställda med bred och stark kompetens inom byggprojektledning, teknik och fastighetsförvaltning.

Vårt arbete bidrar till ständigt bättre förutsättningar för vård, trafik och utveckling i Region Skåne.

Vill du arbeta med entreprenadupphandlingar? Regionfastigheter är i en spännande och expansiv fas med stora, komplexa byggprojekt med höga krav på upphandlingarnas kvalitet, läs mer på www.skane.se/framtidenssjukvard. Upphandlingsenheten erbjuder dig en bred roll med mycket omväxling och stora utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Som upphandlare hos oss arbetar du med upphandling av entreprenader, material samt tjänster i enlighet med Lagen om offentlig upphandling. Du upphandlar fastighetsrelaterade ramavtal och ger stöd i projektspecifika entreprenad- och tjänsteupphandlingar nära beställaren. Upphandlingarna sker i nära samarbete med bygg- och installationsprojektledare. Du säkerställer att upphandlingen är affärsmässig med professionella villkor och korrekt ur ett juridiskt perspektiv. Du ger råd och stöd i upphandlingsfrågor, utbildar medarbetare i upphandling och samverkar med andra verksamheter inom Region Skåne.
Upphandlingsenheten arbetar kontinuerligt med kvalitetsförbättring genom att ta tillvara erfarenheter och implementera dem i kommande upphandlingar. Här har du en viktig roll att utveckla upphandlingsmodeller och kontraktsinnehåll tillsammans med avtalsförvaltare, upphandlarkollegor och bygg- och installationsprojektledare.
Resor i tjänsten ingår i begränsad omfattning inom Region Skåne då Regionfastigheter bedriver verksamhet i Lund, Malmö, Helsingborg och Kristianstad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är högskoleutbildad ingenjör alternativt högskoleutbildad inom ekonomi/juridik, eftergymnasial utbildning inom upphandling/inköp eller annan för tjänsten relevant utbildning. Du har några års arbetslivserfarenhet av upphandling i enlighet med Lagen om offentlig upphandling och är trygg i din roll som upphandlare. Du är van att arbeta i TendSign eller liknande elektroniskt upphandlingssystem. Mycket god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift är ett krav då rollen har många kontaktytor.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. Du ska vara engagerad, ansvarstagande och självständigt kunna planera ditt arbete i förhållande till verksamhetens behov. Du har god samarbetsförmåga och får fram det bästa ur dina kollegor och samarbetsparter. Enheten präglas av stor vilja till erfarenhetsutbyte och samverkan. Vi värdesätter därför att du är prestigelös, delar med dig av erfarenheter och har förmåga att skapa och bibehålla goda relationer. Vidare har du god analytisk förmåga och ett strukturerat arbetssätt samt förmåga att arbeta utvecklingsinriktat. Ett inre driv att komma till avslut och leverera är viktigt för tjänsten.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsvillkor

Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Kommun: Lund
Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Tomasine Beckman Edén, Chef Upphandlingsenheten
Telefon: 0725-494257

Marie Björklund, Upphandlingsstrateg
Telefon: 0725-12 87 60

Staffan Svensson, Rekryterare
Telefon: 046 275 2710

Fackliga företrädare

Leo Hafstad, Sveriges Ingenjörer
Telefon: 0725-89 77 68

Bertil Dersén, Jusek
Telefon: 0768-87 18 62

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-10-23
Ref nr: A905359

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Regionfastigheter bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften av 1,1 miljoner m2 i egna fastigheter och hyr ytterligare 500 000 m2 runt om i Skåne. Vi har ungefär 200 anställda med bred och stark kompetens inom byggprojektledning, teknik och fastighetsförvaltning.
Vårt arbete bidrar till ständigt bättre förutsättningar för vård, trafik och utveckling i Region Skåne.

Region Skåne står de närmaste åren inför stora fastighetsinvesteringar, framför allt på sjukhusområdena i Helsingborg, Malmö och Lund. Läs mer på www.skane.se/framtidenssjukvard

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Sista ansökningsdag
2019-10-23

Ref nr
A905359

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb