Upphandlare till SKL Kommentus Inköpscentral – STIC

Vi söker dig som tycker att offentlig upphandling är det roligaste som finns. Ser du nyfiket på hur du kan bygga en ramavtalsupphandling som kommer flera till nytta?

På Stockholms Inköpscentral (STIC) samordnar vi upphandlingar inom en kommuns alla verksamhetsområden- entreprenadupphandlingar, varukorgar och sociala tjänster. Har du också tankar om och viljan att utveckla denna typ av upphandlingar är du den vi söker!

Vi finns för att hjälpa offentlig sektor att skapa mesta möjliga nytta för invånarna.

Tjänsten 
Upphandla, implementera och förvalta avtal inom både tjänster och varor:

  • Inköpsprocessens samtliga delar från marknadsanalys, kravspecifikation till avtal och avtalsförvalting.
  • Planering och framdrift av inköpsprocessen mot uppsatta mål och tidplaner.
  • Du arbetar med offentlig upphandling inom olika varu- och tjänsteområden på regional nivå.
  • Sammankallande av avtalsgrupperna och samordnar kravspecifikationerna.
  • Upphandlingar från ax till limpa d.v.s. formulerar förfrågningsunderlag, beslutsunderlag, avtal etc.
  • Du bidrar till affärsutvecklingen av Stockholms Inköpscentral och SKI.
  • Du har nära kontakt med STIC´s kommuner och deras verksamheter.

Kvalifikationer

  • Du har eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi, juridik eller ingenjörsämnen alternativt inom upphandling eller inköp.
  • Du har minst två års erfarenhet av kvalificerat upphandlings/inköpsarbete, samordnade upphandlingar samt god kännedom om LOU.

Profil
För att lyckas i ditt arbete bör du vara en skicklig relationsskapare som levererar i tid. Du ska vara engagerad och drivande i ditt arbete. Vi tror att du i tidigare roller arbetat inom offentlig sektor som upphandlare, projektledare eller strategisk inköpare inom kommun eller landsting alternativt mot offentlig sektor som leverantör. Du har god kännedom om förutsättningar som skapar förtroende och goda affärer i sammanhang med många interna kunder samt så har du förmågan att skapa ett affärsmässigt resultat för såväl STIC som för kunden.

För att trivas på STIC ska du tycka om att bidra med dina erfarenheter och kunskaper, inte vara rädd att fråga, vara lösningsorienterad och intresserad av att utveckla både dig själv och din kompetens.

Vi ser att du delar våra värderingar genom att vara nyfiken, schysst, vass och relevant. Som medarbetare hos SKL Kommentus uppmuntras du till ständig utveckling och hos oss får du arbetskamrater med stort engagemang för vår vision och uppdrag – att vara offentlig sektors mest värdeskapande samarbetspartner

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss. Sista ansökningsdag är 20 september, men vi uppmuntrar dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi gör ett löpande urval.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om SKL Kommentus
SKL Kommentuskoncernen består av fyra bolag och vi är fler än 160 medarbetare på kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Läs mer om vår verksamhet på vår www.sklkommentus.se

Stockholms Inköpscentral bildades våren 2013. STIC växer och nätverket består idag av 12 kommuner som bidrar med sina volymer och kompetens. Processen för de samordnade upphandlingarna präglas av närhet till kommunernas verksamhet, hög påverkansfaktor, flexibilitet och tydlig struktur.

Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden och vårt mål om att bli Sveriges bästa arbetsplats. Vi är sedan november 2018 en Great Place To Work-certifierad arbetsplats.


Sista ansökningsdag
20 september

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb