Vi söker en upphandlare till Halmstad Energi och Miljö

Vi levererar en så enkel sak som trygghet. Som det största energi- och avfallsbolaget i regionen bidrar vi med samtliga delar till ett fungerande och hållbart samhälle. Vi levererar el till din kaffebryggare 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året och tar hand om den efter att den bryggt sin sista kopp. Våra anställda är vardagshjältar, är du?

Är du en driven person och har ett genuint intresse för goda affärer? Har du grundläggande kunskap kring upphandling och viljan att utvecklas och arbeta med ständig förbättring? Vill du dessutom vara med på en utvecklande resa med flera spännande projekt? (exempelvis införande av e-handel) Då kan tjänsten som upphandlare hos oss vara en unik möjlighet för dig!

ARBETSUPPGIFTER

Som upphandlare på HEM ställs du hela tiden inför nya utmaningar med möjlighet att bredda dina kunskaper inom energi- och miljöbranschen. Hos oss får du stor möjlighet att utvecklas och växa i din roll, då du, förutom att ta del av spännande projekt, också är en viktig del av utvecklingen framåt. Du är en nyckelperson som självständigt driver processer i nära samarbete med beslutsfattare från våra olika verksamhetsområden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Genomföra upphandlingar inom HEMs samtliga områden enligt LUF
  • Avtalsförvaltning och avtalsuppföljning
  • Kvalificerad rådgivning till våra verksamhetsområden
  • Delta i utvecklingsprojekt

Vår avdelning drivs av att vara innovativ och nyttja lagstiftningen på bästa sätt för att kunna vara med och bidra till de bästa affärerna för hela HEM. Vi har en helt elektronisk upphandlingsprocess och jobbar hela tiden med digitalisering för att effektivisera våra flöden. Här signeras beslut och avtal elektroniskt och diarieföring sker automatiskt. Vi är ett glatt sammansvetsat team som har högt i tak, och stöttar varandra i stort som smått. Här värdesätts glädje och energi i arbetsdagen!

VEM ÄR DU?

Krav för tjänsten:

  • Akademisk examen med inriktning mot upphandling, inköp eller motsvarande utbildning (t.ex. YH-utbildning) och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • B-körkort

Meriterande erfarenheter för tjänsten:

  • 1-2 års erfarenhet från upphandling inom offentlig sektor
  • Meriterande med erfarenhet av upphandlingsverktyget Tendsign
  • Meriterande med erfarenhet av tillämpning av olika upphandlingsförfaranden

Vårt upphandlingsteam består i nuläget av en avdelningschef, fyra upphandlare och en inköpare och det är därför väldigt viktigt att du som söker är en lagspelare och att du kompletterar oss; både när det gäller meritförteckning, men också när det kommer till våra drivkrafter. Du är en driven, affärsmässig och listig person med hög integritet som gillar att nå resultat.

Vi tror också att du, liksom oss, har ett intresse för energi- och miljöfrågor och är duktig på att omsätta idéer och krav till skräddarsydda avtal. Självklart tar du ansvar för hela processen och ser till att inget faller mellan stolarna.

VI ERBJUDER DIG

Vi erbjuder dig ett omväxlande jobb med stort utrymme för engagemang i en framtidsinriktad organisation där du får goda möjligheter att påverka och bidra med din kunskap.

Vi bryr oss om miljö och hållbarhet, och inte minst dig som är anställd hos oss på HEM. Därför erbjuder vi bl.a. flexibel arbetsplats, förtroendearbetstid med flex, friskvårdsbidrag, 63 timmars arbetstidsförkortning per år. Vi sitter i öppet kontorslandskap i nya, fräscha lokaler och erbjuder massage & rörlighetsträning på arbetstid samt möjlighet att beställa lunch till arbetsplatsen; allt för att underlätta för dig i arbetsvardagen.

ÖVRIGT

Som ett steg i att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen gör vi en bakgrundskontroll på slutkandidat.

VI SER FRAM EMOT DIN ANSÖKAN

Sök redan idag! Vi arbetar löpande med intervjuer, men ser fram emot din ansökan absolut senast den 28 november

I denna rekrytering samarbetar vi med Cordovan Career. För ytterligare information kring tjänsten kontakta Pia Strandh på 073-340 92 13, pia.strandh@cordovan.se alternativt Nathalie Rapp, Avdelningschef Upphandling och Inköp, på nathalie.rapp@hem.se eller 035-19 15 89.

Du lämnar din ansökan via ansökningsformuläret som du når via Sök jobbet-knappen på denna sida.

Kontaktpersoner

Pia Strandh, pia.strandh@cordovan.se


Kontaktpersoner

Pia Strandh, pia.strandh@cordovan.se, 073-340 92

Nathalie Rapp, Avdelningschef Upphandling och Inköp,  nathalie.rapp@hem.se, 035-19 15 89.

Sista ansökningsdag: 28 november 2021

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb