Adda söker en erfaren bolagsjurist med inriktning upphandling

Vill du arbeta i upphandlingsjuridikens framkant och samtidigt hjälpa offentlig sektor att skapa mesta möjliga nytta för Sveriges invånare? Då har vi jobbet för dig!

Tjänsten

Vi söker en jurist med lång erfarenhet av upphandling och avtal till vår Juridiska avdelning.

Addas fem bolagsjurister har viktiga roller i inköpscentralens kategoriteam. Teamen arbetar tvärfunktionellt med upphandling av ramavtal, dynamiska inköpssystem och avtalsförvaltning. Beroende på erfarenhet kommer du att vara juristen i två till fyra team vilket medför möjlighet till specialisering.

Teamarbetet går ut på att granska upphandlingsdokument, svara på löpande frågor, utforma avtal, hantera överprövningar, bistå vid avtalstolkningar, förhandlingar, hantering av tvister och bidra till kategorins strategiska utveckling. Det löpande arbetet omfattar även samarbete med övriga affärsområden och interna funktioner som kan inkludera rådgivning, rättsutredningar, förhandling och avtalsskrivning. Du blir också medlem i vårt juridiska råd som bl.a. sköter juridisk omvärldsbevakning för Addakoncernen. Beroende på tidigare erfarenhet och intresse finns också goda möjligheter att utbilda, hålla föredrag, skriva artiklar m.m. för att informera om och bidra till att relevanta rättsområden utvecklas.

Kvalifikationer och egenskaper

  • Jurist eller affärsjuridisk examen.
  • Minst fem års erfarenhet av upphandlings- och avtalsrättsligt arbete från upphandlande myndighet/enhet, advokatbyrå eller likvärdig kvalifikation.
  • Du är analytisk, strukturerad och har en förmåga till helhetssyn samt kan prioritera det som är viktigt för verksamheten.
  • Ett genuint intresse för stöd, service och att förmedla kunskap.
  • Erfarenhet av arbete med försörjningsberedskap, entreprenadupphandlingar, dataskydd eller klarspråk är meriterande.

Din profil

För att lyckas i ditt arbete hos oss har du ett stort intresse för offentlig upphandling och avtalsrätt. Du sätter kunden i fokus, har förmågan att se det som skapar värde och tycker att det är kul att jobba lösningsinriktat. Vidare är du engagerad, har god samarbetsförmåga, gillar att hjälpa och utveckla kollegor samtidigt som du är självständig i ditt arbete.

Till ditt sätt är du pedagogisk, prestigelös och kan konsten att balansera mellan noggrannhet och effektivitet. Trivs du på en arbetsplats med högt tempo, öppenhet och spännande utmaningar så passar du bra in hos oss.

Vi ser också att du delar våra värderingar genom att vara nyfiken, schysst, vass och relevant. Som medarbetare hos Adda uppmuntras du till ständig utveckling och hos oss får du arbetskamrater med stort engagemang för vår vision och uppdrag – att vara offentlig sektors mest värdeskapande samarbetspartner.

I urvalsprocessen kommer stor vikt att läggas vid de personliga egenskaperna.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss. Sista ansökningsdag är 27 februari 2022.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Adda

Adda-koncernen består av tre bolag och vi är fler än 160 medarbetare på kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Läs mer om vår verksamhet på vår www.adda.se

Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden och vårt mål om att bli Sveriges bästa arbetsplats. Vi är sedan november 2018 en Great Place To Work-certifierad arbetsplats.


Plats: Stockholm, Malmö, Göteborg

Sista ansökningsdag: 27/2 2022

Kontakt: Daniel Yousefi, Operativ HR-chef – Adda, daniel.yousefi@adda.se

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb