Unionen Stockholm söker ombudsmän/förhandlare

Har du erfarenhet av förhandling och gillar utveckling?

Unionen Stockholm söker ombudsmän/förhandlare

Som ombudsman delar du Unionens fackliga värderingar och arbetar med medlemmen i fokus. Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med förhandling samt arbetsrättslig kunskap eller erfarenhet av att arbeta med förhandling.

Vi erbjuder introduktionsprogram, handledning och ombudsmannautbildning.

Unionens regionkontor Stockholm ger service och stöd till över 150 000 medlemmar. Region Stockholm omfattar större delen av Stockholm, från Arlanda i norr till Tyresö i söder. Vi är cirka 120 anställda varav 80 är ombudsmän.

Arbetsbeskrivning
Om du gillar utveckling och förändring, om du vill bidra i vår strävan att vara en professionell organisation i alla delar och om du drivs av de frågor som Unionen jobbar för kommer du att trivas hos oss!

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära att:

– Teckna kollektivavtal och företräda medlemmar i förhandlingar och arbetsmiljöärenden

– Värva och organisera medlemmar på arbetsplatser inom Unionens organisationsområde

– Ansvara för att planera och genomföra regionala arbetsmiljöbesök och andra arbetsplatsbesök

– Genomföra utbildningar för medlemmar och förtroendevalda

– Stödja och utveckla förtroendevalda i deras uppdrag

I rollen får du även möjlighet att fördjupa dig inom ett fokusområde beroende på erfarenhet och intresse.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med förhandling samt arbetsrättslig kunskap eller erfarenhet av att arbeta med förhandling. Du har eftergymnasial utbildning i t ex personal- och arbetslivsfrågor, samhällskunskap, juridik eller motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet från en liknande roll i annat fackförbund eller från arbetsgivarsidan är det meriterande. Engelska är meriterande då det är koncernspråk för många företag

För att trivas hos oss bör du vara självgående, flexibel, utåtriktad och ha modet att driva frågor framåt. Du har en förmåga att skapa och behålla goda relationer. Du tilltalas av att ta initiativ och sprida goda tillstånd. I rollen möter du människor i olika situationer, därför är det viktigt att du har god problemlösningsförmåga, är pedagogisk och kommunikativ. Arbetet är omväxlande, stimulerande och ställer höga krav på professionalism, självständighet samt förmåga att planera, slutföra och följa upp ditt arbete.

Unionen välkomnar olikheter i personalgrupper och eftersträvar mångfald i alla avseenden.

Stämmer beskrivningen väl in på dig? Då hoppas vi på din ansökan!

Uppdragsgivare: Unionen Stockholm

Ort: Stockholm

Sista ansökningsdag: 24 januari 2018

Ansök
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Urval och intervjuer sker löpande men senast den 24 januari 2018 vill vi ha din ansökan.
Ansök via ”Sök Jobbet” knappen här i annonsen. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carina Rydström, tfn 073-343 41 51, carina.rydstrom@randstad.se eller Hannah Sandström, tfn 073-343 45 34, hannah.sandstrom@randstad.se

Facklig företrädare
Monica Blomberg, Regional ombudsman, tfn 08-504 16205, monica.blomberg@unionen.se

Unionen är Sveriges största fackförbund på den privata arbetsmarknaden och landets största tjänstemannaförbund. Vår vision är att skapa trygghet, framgång och glädje i arbetslivet. Vi har inflytande, ansvar och ambition för mer än bara oss själva, och mod att driva frågor som påverkar hela samhället. Varje dag hjälper vi flest människor i det privata arbetslivet att få det bättre på arbetsplatsen. Därför har vi erfarenhet och bredd som ingen annan har, och vi behöver dig som vill göra oss ännu bättre. Läs mer på www.unionen.se


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *