Är du vår nya inköpare?

Nu behöver vi en till medarbetare till vårt team med inköpare på huvudkontoret i Gamlestaden. Du kommer att arbeta kategoristyrt, med hela upphandlingsprocessen inom fastighet och byggnation, i nära samarbete med beställaren.

I arbetsuppgifterna ingår att analysera strategier inför upphandling, genomföra upphandlingar och förvalta ingångna avtal. För att optimera processen arbetar vi kategoristyrt, affärsmässigt och strukturerat, i nära samarbete med våra beställare. Du får här ett helhetsansvar för upphandling, avtalsförvaltning och marknadsanalys inom dina egna kategorier.

Erfaren med sociala kvalitéer
Vi söker dig med minst tre års erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete från byggbranschen, industrin eller offentlig verksamhet. I ditt bagage ser vi gärna att du har en examen från högskola med inriktning mot bygg, teknik, ekonomi eller annan kompetens som bedöms likvärdig.

Som person är du driven, självgående och strukturerad. Du har ett affärsmässigt synsätt, god samarbetsförmåga och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Arbete i projektform tilltalar dig, du har en förmåga att nå resultat och vill vara med och utveckla Poseidons inköpsverksamhet ytterligare. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta upphandlingschef Tommy Brundin på tel 031-332 10 36 samt våra fackliga representanter Per Olsson, Unionen på telefon 031-332 15 27 eller Göran Helgegren, Akademikerna, telefon 031-332 11 11.

Vi vill ha din ansökan via mejl senast 17 februari till jobbansokan@poseidon.goteborg.se

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 27 000 bostäder i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i åtta distrikt, nära våra hyresgäster.


Sista ansökningsdag
17 februari

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb