Kammarkollegiet söker Inköpare till Juristfunktionen

Juristfunktionen består av en chefsjurist, en inköpare, en verksjurist, fem registratorer och en arkivarie. Juristfunktionen har ansvar för bl.a. kollegiets interna processer för inköp av varor och tjänster. Vidare bistår Juristfunktionen medarbetarna vid myndigheten i bl.a. förvaltningsrättsliga frågor liksom har ansvar för kollegiets instruktion och arbetsordning.
Funktionen arbetar även med att ta fram styr- och stöddokument rörande t. ex. de interna inköpsprocesserna. 

Arbetsbeskrivning

Som inköpare arbetar du främst med att genomföra och samordna Kammarkollegiets inköp som ett stöd till kollegiets medarbetare. Du kommer att självständigt driva och genomföra operativt  inköpsarbete för Kammarkollegiets olika verksamheter tillsammans med medarbetare från dessa verksamheter. I arbetet ingår att säkerställa att upphandlingsprocesserna utförs korrekt, att genomföra inköp från t.ex. de statliga ramavtalen  samt att genomföra direktupphandlingar. I arbetsuppgifterna ingår även att vägleda, utveckla policy och riktlinjer om inköpsrutiner samt att ge stöd och service i frågor om inköp. Du kommer även att delta i olika projektarbeten samt hålla viss utbildning inom området.

Kvalifikationer

Vi söker nu en erfaren inköpare som har

– relevant akademisk examen eller eftergymnasial utbildning med inriktning mot inköp/upphandling

– flerårig erfarenhet av att arbeta med inköps- och upphandlingsarbete inom offentlig verksamhet

– god kunskap om lagen om offentlig upphandling

Det är meriterande om du har erfarenhet av att som inköpare självständigt genomföra komplexa avrop enligt förnyad konkurrensutsättning.

Som person är du är noggrann, självständig och har en god pedagogisk förmåga samt en hög grad av servicevilja. Du har ett strukturerat och affärsmässigt arbetssätt samt är drivande och ansvarstagande även under tidspress. Då du kommer att samarbeta med kollegor på flera nivåer inom organisationen är det viktigt att du är flexibel och kommunikativ samt har en mycket god samarbetsförmåga.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Mer information

Tillträde snarast. Anställningen är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Ansökan

Välkommen med din ansökan, inklusive CV och personligt brev, senast den 8 mars 2017. Märk din ansökan med dnr 2.2.2-1136-17.
Ansök via ”Sök Jobbet” knappen här i annonsen.

Kontaktpersoner

Gabriella Loman, chef Juristfunktionen, 08-700 08 79
Karin Edstrand, Saco-S, telefon 08-700 08 48
Marianne Ericsson, ST, telefon 08-700 09 94

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

https://www.kammarkollegiet.se


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *