Praktikplats Stockholm mellan 5 nov och 2 feb

Hej,

Vill Ni ha en driven, ambitiös och lärvillig praktikant på Er arbetsplats i höst? Jag söker praktikplats inom upphandlingsområdet mellan den 5e november -18 och den 2a februari -19 och hoppas att Ni vill hjälpa mig att utvecklas till en skicklig upphandlare. I utbyte mot det får ni en resurs som har lätt att lära, är självgående och som gillar att ta eget ansvar. Inom upphandlingsområdet brinner jag för att skapa bra affärer och att få använda min analytiska förmåga för att t.ex. förutse hur kraven i ett förfrågningsunderlag skulle kunna påverka framtiden.

Jag är 37 år gammal och har lång arbetslivserfarenhet inom flera olika branscher. Jag har både drivit eget och varit anställd och har under de senaste åren innan jag bestämde mig för att studera arbetat för Arbetsmarknadsförvaltningen i Stockholms stad.

I utbildningen till Offentlig Upphandlare på Frans Schartaus Handelsinstitut har jag både skapat egna upphandlingsdokument och svarat på simulerade upphandlingar vilket gör att jag har förståelse för processen. Vi har även läst klart kurserna affärsrätt, upphandling och projektledning, affärs- och marknadsanalys, kommunikation, entreprenadupphandling samt business english innan praktiken startar så jag känner mig väl förberedd för att få omsätta kunskaperna i praktik.

Hör gärna av er om ni har frågor!

Vänliga hälsningar

Fredrik Björk
fridtid@gmail.com 
070-476 33 46