Upplands-Bro kommun söker upphandlare

Utvecklingsstaben

Upplands-Bro välkomnar dig till en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

För att stärka upp kommunens upphandlingsverksamhet söker vi nu en upphandlare.

Arbetsuppgifter

Tjänsten kommer i huvudsak att innefatta kommungemensamma upphandlingar. Förutom upphandlingar kommer du också att ge generellt upphandlingsstöd. Utöver upphandlingsprojekten så innefattar tjänsten förvaltning och uppföljning av ramavtal, leverantörsuppföljning och informationsarbete riktat till hela kommunens organisation, i form av ny avtalsinformation och utbildningar för kommunens beställare.

Kvalifikationer

  • Du ska ha erfarenhet av upphandlingsarbete med god kännedom om lagen om offentlig upphandling (LOU).
  • Du ska i eller för en offentlig organisation självständigt ha genomfört ett flertal upphandlingar samt varit ett kvalificerat stöd för den operativa verksamheten i upphandlingsfrågor.
  • Dina personliga egenskaper är av stor betydelse. Du ska ha mycket god samarbetsförmåga, hög integritet och vara ansvarsfull. Det är viktigt att du kan arbeta snabbt och noggrant under tidspress. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt är van vid och trivs med ett konsultativt arbetssätt.
  • Akademisk utbildning gärna inom ett eller flera av områdena: ekonomi/juridik/förvaltning eller kvalifikationer som arbetsgivaren bedömer som likvärdiga.

Din arbetsplats kommer att vara i kommunhuset i Kungsängens centrum. Vi arbetar i en öppen planlösning och efter ett aktivitetbaserat arbetssätt. Detta ställer särskilda krav på flexibilitet och kommunikationsförmåga.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 2017-01-23. Ytterligare upplysningar lämnas av Karl Öhlander, Kansli- och utvecklingschef tel. 08-581 692 14, E-post: karl.ohlander@upplands-bro.se.

Fackliga företrädare nås genom växeln på tel. 08-581 690 00.

Mer information om kommunen hittar du på www.upplands-bro.se.

När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ”Sök Jobbet” längst ned i annonsen.


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb