Telge söker Inköpare

Vi söker dig inköpare som har affären i fokus. I din roll som inköpare kommer du att arbeta med hela inköpsprocessen gentemot våra kunder. På Telge Inköp jobbar idag 21 personer, alltid med affären i fokus. Tillsammans står vi för en total inköpsvolym om cirka 4 miljarder kronor per år.

Inköpare på Telge Inköp

Som inköpare av varor och tjänster kommer du självständigt att leda och genomföra upphandlingar, oftast i projektform. Då vi tillämpar årsarbetstid finns möjlighet att planera sin arbetstid. Du kommer att stödja och ge råd till våra kunder. I ditt arbete ingår också marknadsbevakning, uppföljning av leverantörer och kundkontakt inom de kategorier du ansvarar för. Kategoriportföljen består idag av olika varor och tjänster som exempelvis livsmedel, lokalvård, omsorg mm. Som inköpare arbetar du med kategoristyrning som leveransmodell och har en central roll i hela processen, från analys och strategi till upphandling och uppföljning.

I dina arbetsuppgifter ingår även:

  • Representera Telge Inköp i olika interna och externa forum.
  • Arbeta med ständiga förbättringar och vara delaktig i verksamhetens utveckling.

Du blir en del av Varu- och tjänstegruppen som består av 7 inköpare och gruppchef som besitter stor erfarenhet och möjligheten att utvecklas och dela kunskap är stor.

På Telge Inköp har vi en bra teamkänsla, högt i tak och snabba beslutsvägar.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en lagspelare, ser möjligheter och kan möta utmaningar. För att trivas i rollen behöver du tycka om att arbeta resultatinriktat, både självständigt och i team. Vi lägger stor vikt vid att du är affärsmässig, har en mycket god förmåga att tänka analytiskt och arbeta strukturerat. Vi tror också att du har ett intresse för inköpsverktyg och inte minst för att utveckla din yrkeskompetens inom inköpsområdet. Våra kärnvärden – öppen, enkel, personlig och modig – som genomsyrar hela vår verksamhet.

Krav

  • Relevant akademisk examen eller genomförd utbildning till inköpare/upphandlare från yrkeshögskola eller motsvarande kunskaper inhämtade på annat sätt.
  • Minst tre års erfarenhet av inköp från näringsliv eller offentlig sektor.
  • Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
  • Goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel.

Meriterande

  • Erfarenhet av upphandling (LOU).

Jobba hos Telge

Vi uppmuntrar våra medarbetare att utvecklas och ger ett stort mått av frihet under ansvar. Vi tillämpar årsarbetstid. På Telge har vi en bra teamkänsla med goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag.

Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Britt-Marie Hedlund, 08-550 230 41. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Stephanie Lillo Rivera. Fackliga kontaktpersoner är Sanne-Liv Olsen för Vision och Sara Sundvik Runne för SACO. Du når samtliga via vår växel 08-550 220 00.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.


Sista ansökningsdag

Vi arbetar löpande med rekryteringen till den här tjänsten. Därför vill vi naturligtvis ha din ansökan så snart som möjligt, men senast 12 september, 2017

Telge består av moderbolaget Telge AB samt ett antal dotterbolag och ägs av Södertälje kommun. Uppdraget är att ge Södertäljeborna bra tjänster och att bidra till ett attraktivt Södertälje. Koncernen har 700 medarbetare och en omsättning på 6 000 Mkr.