Knowit Insight söker managementkonsult upphandling offentlig sektor

Stockholm

Vi vill göra morgondagen lite bättre än gårdagen för alla som bor i Sverige! Vill du vara med på resan och samtidigt öka samhällsnyttan? Då kan Knowit Insight vara något för dig!

Knowit Insight

På Knowit Insight, som är Knowits managementkonsultverksamhet, är vi nästan 300 konsulter specialiserade inom olika områden. Ett av dessa är offentlig sektor där vi vill vara bäst på att hjälpa våra kunder att utveckla sina organisationer till att bli mer digitala och responsiva. Kort sagt bättre rustade för att möta framtiden.

Om rollen

Vi arbetar framförallt med större kommuner, landsting och statliga organisationer som har behov av operativt och strategiskt upphandlingsstöd. Våra åtaganden sträcker sig oftast från strategiarbete via organisations- och processutveckling till upphandling och införande av IT-stöd. Dina arbetsuppgifter kan exempelvis bestå av utredningsarbete, förstudie, sammanställning av upphandlingsunderlag och anbudsutvärdering. Du ges möjlighet till att utvecklas samt fördjupa dig inom de områden som intresserar dig.

Vi ser att du uppskattar värdet i att leverera det bästa för kundens unika situation. Det faller sig naturligt för dig att se och identifiera affärsmöjligheter hos såväl nya som befintliga kunder.

Vi söker dig

Vi söker dig som har erfarenhet från praktiskt och strategiskt stöd i upphandlingar. Du förstår möjligheter och utmaningar av digitalisering inom offentlig verksamhet. Du är en god lagspelare och kan ingå i eller leda leveransteam. Vi ser gärna att du har:

  • Minst två års relevant arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av att kravställa, formulera, driva och genomföra offentliga upphandlingar
  • Förmåga att se till att hela eller delar av kundens upphandling eller inköpsprocess fungerar väl
  • Goda kunskaper inom IT-området
  • En passion för samspelet mellan organisation, medarbetare och medborgare, gärna med stöd av IT
  • Har intresse av att bygga relationer och affärer
  • Besitter en god kommunikativ förmåga och har ett metodiskt arbetssätt
  • Talar och skriver obehindrat på svenska

Vi erbjuder dig

Vi på Knowit värdesätter våra medarbetare och vill erbjuda alla anställda en möjlighet att utvecklas i linje med sin ambition. Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta med intressanta och utvecklande uppdrag tillsammans med erfarna och engagerade kollegor. För oss är viktigt att ha roligt på jobbet och för att bibehålla vår gemenskap genomför vi sociala samt kompetens- och grupputvecklande aktiviteter. Vi har ett konsultvecklingsprogram där alla konsulter får möjlighet till kompetensutveckling. Det är en självklarhet för oss att du vill vara med och påverka bolaget samt vår affärsutveckling!Som anställd får du även tillgång till förmåner såsom friskvårdsbidrag och pension -och försäkringsavtal. Vi sitter i centralt belägna och moderna lokaler.

Vi tror starkt på en balans mellan arbetsliv och privatliv där du själv har möjligheten att påverka och styra din roll och dina arbetsuppgifter.

Ansökan

Får du en känsla av att du vill bidra och utvecklas tillsammans med oss och våra kunder? Välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande.

Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering och använder oss därför av tester för dels logisk- och analytisk förmåga och dels för personlighet i rekryteringsprocessen.

Har du frågor eller funderingar, hör av dig till Natalie Colliander på epost natalie.colliander@knowit.se eller telefon 0708613882.

Knowit Insight är med sina nästan 300 medarbetare en av de starkare digitala managementkonsulterna i Norden. Vi är specialiserade på att hjälpa våra kunder utveckla och förstärka de förmågor som krävs av framgångsrika organisationer i framtiden.


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *