Praktikplats sökes inom inköp och supply!

Hej!

Jag heter Hilma Bengtsdotter. Jag är snabbtänkt, driven och entusiastisk. Min dröm är att arbeta som inköpare på ett spännande företag och vara en del av ett kreativt team av kompetenta och drivna människor! Som praktikant hos er kan jag erbjuda:

Utmärkt kommunikationsförmåga. Som marknadskoordinator var min uppgift att kommunicera företagets ambition till både kunder och partners.
Engagemang att leverera högsta kvalitet. Jag är noggrann och bra på att hitta kreativa lösningar.
Förmåga att arbeta självständigt. Detta var också någonting jag utvecklade under min tjänst som marknadskoordinator där jag var den enda anställda med administrativa uppgifter och fick ofta hitta på nya projekt som ledde till bra PR.
God helhetssyn och målbild. Jag har en förmåga att se saker i helikopterperspektiv och inte grotta ner mig i detaljer.

Jag har bland annat studerat modevetenskap och kulturvetenskap på Stockholms Universitet, arbetat som marknadskoordinator där jag gjorde allt mellan att gå på pr-möten till att framställa broschyrer samt företagets logga. Det som hjälpte mig att få det jobbet var min gymnasieutbildning som var på en privat media-skola, Grafiskt Utbildningscenter (Uppsala) där jag fick lära mig reklam, information och layout.

Men jag har inte bara gjort glamorösa saker, jag har även arbetat en sommar inom vården samt suttit i kassan på ICA tre somrar i rad. Allt jag har gjort har jag fått ny kunskap från och ingenting var lika farligt som jag trodde. Är det någonting jag är glad över gällande mina val är att jag har fått en bred förståelse för olika branscher och inte är rädd att ta mig an nya utmaningar.

Som person är jag lätt att ha att göra med, snäll och positiv. När jag frågade mina vänner och min sambo vad som var typiskt mig sa dom att jag var omtänksam, rolig och att man aldrig behövde oroa sig för var man har mig eller vad jag tycker. Jag hoppas väldigt mycket på att få chansen att få träffa er och vill gärna att ni hör av er om ni är intresserade eller har några frågor!

Hilma Bengtsdotter
Sandbackegatan 7c
212 21 Malmö
072-012 18 72
hilmabengtsdotter@gmail.com 


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *