<

Tekniska verken i Linköping söker upphandlare som ser sambanden och jobbar för helheten

Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision – att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.

Vårt erbjudande
Vill du jobba med upphandling i en av Linköpings största organisationer? Drivs du av att göra affärer och att skapa en positiv förståelse för de lagar och regler som reglerar inköpsprocessen? Då är det nog dig vi söker! Vår inköpsavdelning med 9 medarbetare söker ytterligare två drivande och affärsmässiga upphandlare som vill komplettera vårt team. Tillsammans med dina kollegor driver du inköpsprocessen med stort kundfokus gentemot hela organisationen.

I arbetet ingår:

  • Upphandling
  • Förhandling och avtalsskrivning
  • Kategoristyrning
  • Uppföljning

Vem är du?
Som person är du självständig och har förmåga att strukturera ditt arbete utifrån uppsatta tidsramar. Du har lätt för att fatta beslut, du gillar att ta egna initiativ och drivs av affärsmässigheten i din roll.

För att lyckas i rollen är du lyhörd och har lätt för att kommunicera. Du är nyfiken och räds inte att lära dig nya områden. God datorvana och B-körkort är en förutsättning. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat självständigt med annonserade upphandlingar (LOU/LUF). Har du erfarenhet av avtalsskrivning, förhandling och projektledning är det extra meriterande.

Du har relevant högskoleexamen alternativt arbetslivserfarenhet inom inköp-/upphandlingsområdet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och färdigheter, likväl som på de sätt som du kan komplettera vårt befintliga team. Svenskt medborgarskap är en förutsättning för att vara aktuell för tjänsterna.

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta Eva Braun, inköpschef, 013- 20 81 98. Facklig information lämnas av Bo Karlsson, Unionen, 013-20 91 12, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller eller Mattias Bentfors, SEKO, 013-30 86 30.  Ansvarig för rekryteringsprocessen är Johanna Lenhammar, Jr HR-konsult, 013-20 83 06.

Välkommen med din ansökan
Vi arbetar med en löpande urvalsprocess, skicka därför in din ansökan snarast möjligt, dock senast 2018-12-09.

Läs också gärna mer om hur det är att jobba hos oss på tekniskaverken.se/hososs 


Ref.nr
3985797183

Sista ansökningsdag
2018-12-09

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *