Upphandlingsledare Teknik och/eller Entreprenad till RISE

Det finns en plats som inte alla känner till. En plats som med sin samlade hjärnkraft helhjärtat går in för att göra världen bättre. Och som genom att vara oberoende kan vara kompromisslös i det syftet. Som vet att vägen till att lösa ett uppdrag är kreativ och lustfylld. Vi heter RISE och har ett erbjudande som är svårt att motstå. Spännande uppdrag som gör gott.

Vi söker nu en erfaren Upphandlingsledare med inriktning teknik och/eller entreprenad med placering i Göteborg.

RISE Koncerninköp ansvarar för koncernens samordnade upphandlingar av varor och tjänster. Vi är även RISE specialister inom inköps- och upphandlingsområdet och har en stödjande och konsultativ roll till hela koncernen.

Om rollen
I rollen som upphandlingsledare ansvarar du för upphandlingsprocessen, det taktiska inköpet, inom ditt ansvarsområde och för att självständigt leda och genomföra upphandlingar både på nationell och internationell nivå. Du kommer samarbeta tätt med våra affärsdivisioner samt de koncerngemensamma funktionerna Juridik och Hållbarhet & Kvalitet.

Du förväntas också bidra till metod- och verksamhetsutveckling i upphandlingsprocessen.

Eftersom vi finns på 34 olika orter i Sverige ingår en del resande, främst inom Sverige men även internationellt.

Vem är du?
För att trivas i rollen och med dess möjligheter och utmaningar bör du ha en högskoleutbildning inom ekonomi, juridik eller teknik samt flerårig erfarenhet av upphandlingar med inriktning teknik och/eller entreprenad inom ramen för Lagen om offentlig upphandling. Har du även erfarenheter av upphandling inom forskningsvärlden samt kunskap om kategoristyrning är detta meriterande.

Du är analytisk och affärsmässig i din yrkesroll samt i eget upphandlingsarbete. Det är viktigt att du har hög servicekänsla, är självständig med god samarbetsförmåga samt kan förmedla information på ett pedagogiskt sätt. För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du kan kombinera din nyfikenhet och ditt driv med din analytiska sida samtidigt som du är lösningsfokuserad. Du ska även ha ett stort intresse för att skapa nytta och mervärde för den egna organisationen. Då vi är ett bolag med stor teknisk bredd och flera av våra leverantörer är internationella, uttrycker du dig obehindrat på såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Som upphandlingsledare på RISE Koncerninköp blir du en del av en framåtblickande och ambitiös inköpsfunktion som bidrar till att forma det framtida RISE. Vårt sätt att arbeta reflekteras av hur världen runt omkring oss förändras; vi är flexibla, lyhörda, vi håller oss uppdaterade på vår omvärld och ser våra leverantörer som strategiska samarbetspartners som bidrar till nå visionen att göra RISE till en internationellt ledande innovationspartner.

Låter detta intressant? Vi kan lova dig en spännande resa där vi tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor bidrar till en hållbar framtid och till att säkra ett försprång i den globala konkurrensen. Vill du vara med på resan?

Välkommen med din ansökan!
Välkommen med din ansökan senast 26 januari 2020. Eventuella frågor besvaras av chef Koncerninköp Anna Brandt, 010-516 62 02.

Upphandlingsledare, Teknik, Entreprenad, Ekonomi, Juridik, Teknik, Göteborg, RISE

RISE Research Institutes of Sweden är Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner. I internationell samverkan med företag, akademi och offentlig sektor bidrar vi till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. Våra 2 800 medarbetare driver och stöder alla typer av innovationsprocesser. RISE är ett oberoende, statligt forskningsinstitut som erbjuder unik expertis och ett 100-tal test- och demonstrationsmiljöer för framtidssäkra teknologier, produkter och tjänster. www.ri.se.

Ort: Göteborg
Län: Västra Götalands län
Land: Sverige
Referensnummer: 2020/8
Kontakt: Anna Brandt , +46 10 516 62 02
Facklig företrädare:
Linda Ikatti, Unionen, 010-516 51 61
Lazaros Tsantaridis, Sveriges Ingenjörer, 010-516 62 21
Sista ansökningsdag: 2020-01-26


Sista ansökningsdag
2020-01-26

Referensnummer
2020/8

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb