Västtrafik söker upphandlare

 Varje dag reser 350 000 personer med Västtrafik och vi arbetar för att ännu fler ska tycka att kollektivtrafiken är det naturliga valet. Vår bransch står inför flera stora förändringar som innebär nya och spännande utmaningar. Var med oss i arbetet med att fördubbla det kollektiva resandet i Västra Götaland till år 2025.

Upphandlingsavdelningen består i dagsläget av sju personer som driver, genomför och utvecklar upphandlingar samt etableringar inom Västtrafik. Avdelningen växer och vi söker ytterligare en upphandlare. I rollen projektleder du upphandlingar av trafiknära tjänster, system och utrustning inom hela Västtrafiks verksamhetsområde och arbetar i nära samarbete med de delar av verksamheten som är berörda av den aktuella upphandlingen. Du arbetar med hela processen utifrån en genomförd behovsanalys, upprättande av upphandlingsdokumentation till beslut och avtal.

För att trivas i rollen behöver du gilla variationen av:

  • Att leda, planera och genomföra upphandlingsprojekt av tjänster, system och utrustning i enlighet med gällande lagstiftning.
  • Att utveckla affärsmodeller och avtalskonstruktioner i syfte att skapa en för båda parter bästa möjliga affärsrelation
  • Att leda, planera och genomföra förhandlingar med leverantörer.
  • Rådgivning internt inom upphandlingsfrågor.
  • Avrop av tjänster från gällande ramavtal.

Vi ser gärna att du har en utbildning inom ekonomi, juridik eller annan utbildning med några års erfarenhet av upphandlingsarbete. Du har arbetat med hela upphandlingsprocessen och är van vid att driva flera projekt samtidigt. Tjänsten är placerad i Göteborg.

Som person är du självständig, drivande, lyhörd och kommunikativ. Du arbetar målmedvetet på ett strukturerat och välorganiserat sätt. Du trivs med att ge stöd till din omgivning.

Vi vill att Västtrafik ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev till jerrie.se  via ”Sök Jobbet” knappen här i annonsen, senast den 25 juni. Skicka gärna din ansökan snarast för vi gör urval och intervjuer löpande. Om du har frågor välkommen att kontakta Maria Hörnestam, 076-338 76 46.