Borås Stad söker Upphandlare

Upphandlare till Stadsledningskansliet. Sista ansökningsdag: 2018-08-12.
(Ref nr 031:2018:20)

Vi söker en samhällspåverkare som vill lyfta inköpen inom varor och tjänster – vill du vara med på vår fortsatta resa?

Arbetsplats: Stadsledningskansliet, Koncerninköp. Hos oss på Koncerninköp söker vi ständig förbättring och utveckling. Vi försöker se möjligheter och tänja på gränserna för att finna bästa affären för invånarna i Borås. Vår ambition är att skapa affärslösningar i toppklass för våra beställare samtidigt som vi ständigt strävar mot att bli Sveriges bästa inköpsfunktion.

Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent av heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter: Varje affär är unik och du kommer att arbeta mot flera olika beställare och vara involverad i allt från avrop på ramavtal till strategiskt inköp för hela staden samt våra samarbetskommuner. Det enda som sätter begränsningar i vad du kan vara med och upphandla, är din egen kunskap och vilja. För att trivas med tjänsten bör du känna dig bekväm i att leda arbeten i projekt samtidigt som du också kan fungera stöttande när det inte är du som leder.

Kvalifikationer: Du har en akademisk examen inom relevant område med företrädesvis ekonomi, affärsjuridik eller ingenjör inom logistik eller industriell ekonomi som bas, alternativt att du har arbetserfaren-het som vi bedömer likvärdig. Du har goda kunskaper och känner dig bekväm med användning av olika IT-system.

För att lyckas i rollen ser vi att du är duktig på att analysera och tänka strategiskt för att planera på lång sikt, men även kan hantera kortsiktiga lösningar. Du har en fallenhet för att göra goda affärer och kan kommunicera väl i både tal och skrift. Vidare förstår du vikten av att ge service och att ha ett gott samarbete med medarbetare, beställare och leverantörer. Du har driv och stort intresse för att arbeta med inköp och upphandling, vilket vi vill att du beskriver i din ansökan.

Du har arbetat minst 2 år med strategiskt upphandlingsarbete alternativt motsvarande inköpsar-bete inom privat sektor.

Vi ser det som meriterande om du har kunskaper inom juridik, LOU eller LUF. Vi ser det också som fördel om du har kunskaper inom AF, AMA, AB 04, ABT 06 och ABK 09.

Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Upplysningar lämnas av Koncerninköpschef Iqbal Musaji, tfn 033-35 70 05 eller Enhetschef upphandling Martin Perlstedt 0768-88 71 67, martin.perlstedt@boras.se. Fackliga företrädare kan kontaktas genom Borås Stads växel 033-35 70 00.


Välkommen med din ansökan senast 2018-08-12

(Ref nr 031:2018:20)

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *