Järfälla kommun söker Entreprenadupphandlare

Järfälla kommun har nordvästra Stockholms mest spännande läge och växer snabbt. Här byggs bostäder för hela Stockholmsregionen och inom femton år har Järfälla vuxit från dagens 75 000 invånare till minst 120 000. Då finns tunnelbana, pendeltåg och en komplett ny stad med restauranger, butiker, kultur och service inom gång- och cykelavstånd i Barkarby.

Vi som jobbar här erbjuder välfärd med kvalitet och när befolkningen växer är det fler som behöver vår service och våra tjänster. De kommande åren utvecklar vi verksamheterna och tänker nytt samtidigt som vi arbetar på med expansionen. Våra invånare är nöjda idag och vi har högt ställda mål framöver.

Vi är måna om att våra chefer och medarbetare ska utvecklas och Järfälla kommun utsågs nyligen till en av Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare inom offentlig sektor. Internt arbetar vi efter visionen ”Järfälla för alla framåt”.

Upphandlingsenheten består idag av 4 stycken upphandlare varav en är entreprenadupphandlare och övriga upphandlar varor och tjänster. I enheten ingår även 2 personer som arbetar med e-handel. I samband med den expansion som kommunen står inför så behöver upphandlingsenheten förstärkas med en entreprenadupphandlare.

Arbetsuppgifter:

Som entreprenadupphandlare i kommunen brinner du för att göra affärer, är lösningsorienterad i ditt sätt att arbeta och du genomför upphandlingarna självständigt i nära samarbete med beställaren ute i verksamheten. Arbetet omfattar hela upphandlingsprocessen från marknadsundersökning, upprättande av förfrågningsunderlag, annonsering, utvärdering av inkommande anbud samt avtalsskrivning. I arbetet ingår även att informera och ge råd till verksamheten i upphandlings-/inköpsfrågor samt att ansvara för förvaltning av avtal.

I rollen som upphandlare krävs det ett flexibelt förhållningssätt, att kunna omprioritera arbetet i förhållande till att behoven och förutsättningarna kan förändras. Förmåga att planera och styra sitt arbete värderas högt.

I dina arbetsuppgifter ingår även att, tillsammans med övriga kollegor, arbeta med utveckling av enheten och av upphandlingsprocessen.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med högskoleutbildning inom juridik, ekonomi, teknik, strategiskt inköp eller motsvarande.Alternativt minst fem års kvalificerad erfarenhet av upphandlingsarbete varav tre års erfarenhet av entreprenadupphandlingar.

Du behöver ha kunskap om:
– LOU-lagstiftningen och erfarenhet av entreprenadupphandling
– Regelverk som styr entreprenader
– Byggsektorns standardavtal AB, ABT, ABK, ABFF och AMA AF är ett krav
-Officeprogrammen och vara en god IT-användare

God kommunikativ förmåga och personlig mognad ser vi som viktig del då rollen ställer höga krav på din förmåga att samarbeta, skapa goda relationer och hantera kontrakt. Vidare är du driven och strukturerad och trivs med att arbeta mot tydliga deadlines.

Du ska kunna uttrycka dig väl i svenska språket i tal och skrift.

Det är ett krav att du har erfarenhet av
– entreprenadupphandlingar
– upphandlingsarbete
– att arbeta i projektform
– att driva projekt
– arbete i en politikerstyrd organisation

Erfarenhet:
Erfarenhet krävs.

Övrigt:

Järfälla kommun är en personlig arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är mycket stolta över våra utbildningsakademier, Medarbetar-, Arbetsledar- och Ledarskapsakademin. Att ha balans i livet, kunna kombinera karriär med familjeliv, är grundläggande för att skapa bra resultat. En förutsättning för att lyckas med det är att vi som arbetsgivare också speglar det samhälle vi verkar i. Oavsett var i kommunen du jobbar är din arbetsinsats av stor betydelse i vårt gemensamma uppdrag – att i varje enskilt möte med invånare och företag ge vårt allra bästa och föra Järfälla framåt.

Läs mer på www.jarfalla.se

Ansökan:

Ansök via ”Sök Jobbet” knappen här i annonsen.
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Arbetsgivarens referensnummer: A670742

Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret som är kopplat till annonsen.
Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför fylla i formuläret så noggrant som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. Individuell lönesättning enligt överenskommelse
Arbetstid: Dagtid.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Löneförmåner: Friskvårdsbidrag, årsarbetstid, 37,5 timmars arbetsvecka, sommartid under perioden maj – augusti.

Kommunen arbetar för att införa en förmånsportal.
Antal platser: 1

Upplysningar lämnas av:

Kerstin Svensson
Upphandlingschef
Telefon: 08-58028511
E-post: kerstin.m.svensson@ jarfalla.se

Facklig(a) företrädare
Ingrid Kennerstedt Bornhall
SACO
Telefon: 08- 580 299 31

Anders Hagelin
Facklig representant Vision
Telefon: 08-580 285 30
E-post: anders.hagelin@ jarfalla.se

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *