Karolinska Institutet söker upphandlare

Karolinska Institutet, Universitetsförvaltningen, Ekonomiavdelningen

Universitetsförvaltningen stödjer Karolinska Institutets institutioner och ledning. Universitetsförvaltningens mål är att ge god service och bidra med professionell och effektiv administration till KI:s utbildning och forskning.

Avdelning
Enheten för inköp och upphandling är en del av Ekonomiavdelningen, KI:s centrala funktion för ekonomifrågor.
Enheten arbetar med kategoristyrt upphandlingsarbete och består av upphandlare, upphandlingsjurist, controllers och inköps- och upphandlingschef. På enheten arbetar 12 personer.

Arbetsuppgifter
Som upphandlare på KI kommer du att arbeta i en stimulerande miljö i nära samarbete med våra verksamheter och tillsammans med några av världens ledande forskare inom det medicinska området. KI erbjuder stora möjligheter att utvecklas inom sitt område.

Upphandlingsenheten ansvarar för genomförandet av upphandlingar över direktupphandlingsgränsen inom områdena forskning, administration, fastighet och IT.

Som upphandlare ska du självständigt genomföra olika typer av upphandlingar (ramavtals- och objektupphandlingar) och delta i hela upphandlingsprocessen

Kvalifikationer
Tjänsten kommer att vara kategoriövergripande med uppdrag inom olika upphandlingsområden. Vi vill att du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande meriter förvärvade på annat sätt. Har du inköps-/upphandlingserfarenhet ser vi även det som meriterande. Vi lägger stor vikt vid att du är kommunikativ, serviceinriktad, ansvarstagande och har stor initiativförmåga. Du ska kunna uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Har du arbetat med upphandlingsverktyget Tendsign eller annat liknande verktyg är även det meriterande.

Vi söker dig som är van att arbeta i projektform och som har god analytisk förmåga. Du måste tycka om att driva ärenden på egen hand samtidigt som du måste tycka om att leda projektgrupper. Du ska kunna planera ditt arbete och se till att hålla givna tidsramar.

Som person är du självgående, arbetar strukturerat och metodiskt. Nyfikenhet och en vilja att utvecklas ser vi som önskvärt. Vi tror att du har uppnått en personlig mognad och säkerhet i dig själv som gör att du har förmågan att hantera arbetstoppar på ett bra sätt då tempot tidvis är högt. Då många projekt genomförs i grupp är god samarbetsförmåga ett krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.

Intervjuer kan komma att ske löpande innan ansökningstiden gått ut.

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. I Sverige står Karolinska Institutet för drygt 40 procent av den medicinska akademiska forskningen och har det största utbudet av medicinska utbildningar. Sedan 1901 utser Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet mottagare av Nobelpriset i fysiologi eller medicin.

Karolinska Institutet strävar efter att vara en arbetsplats med jämn könsfördelning som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön
Ort: Solna
Län: Stockholms län
Land: Sverige
Referensnummer: 2-2300/2019

Kontakt
Nils Emlund, enhetschef, 08-524 873 79

Facklig företrädare
Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80
Saco-föreningen vid universitetsförvaltningen, SACO@uf.ki.se
Magnus Anå, OFR, 08-524 864 37, magnus.ana@ki.se

Sista ansökningsdag
2019-05-15


Sista ansökningsdag
2019-05-15

Referensnummer
2-2300/2019

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb
GUIDE UPPHANDLA MODULER

Guide–upphandla moduler

Ladda ner kostnadsfritt >
Upphandling24 har tillsammans med bolag i branschen tagit fram en guide för att upphandla moduler. Läs hela den 13-sidiga pdf:en och få tips och råd från upphandlare, leverantörer och jurister.