Kommunikationsbyrån Intellecta Corporate söker erfaren upphandlare som nyckelperson för ökad försäljning

Arbetar du kanske med offentlig upphandling idag och vill byta till privat sektor eller söker en ny utmaning inom upphandling och vill komma närmare affären. Välkommen med din ansökan!

Intellecta Corporate, ett av Sveriges största kommunikationsföretag. Bland våra uppdragsgivare finns några av de främsta börsnoterade företagen, stora myndigheter och andra offentliga verksamheter samt branschorganisationer

Till vårt kontor på Birger Jarlsgatan i Stockholm söker vi nu dig som kommer att vara ansvarig för vår process och hantering av upphandlingar från potentiella kunder och dessutom vara administrativt internt stöd i våra övriga säljprocesser. Du kommer att vara en nyckelperson som aktivt bidrar till att vi överträffar vår mål.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du arbetar i första hand med att proaktivt hantera våra upphandlingsprocesser internt.

Det innebär att:

  • Du skapar en struktur och organisation kring upphandlingsprocesserna
  • Självständigt driver, planerar och koordinerar våra upphandlingssvar
  • Du bevakar möjliga upphandlingar och utvärderar dem i samråd med VD och försäljningschef
  • Du samarbetar och koordinerar innehållsbeskrivningar och ”case” med övriga kollegor
  • Du ansvarar för kvaliteten på våra upphandlingssvar och tillser att de färdigställs i tid
  • Du följer upp och utvärderar vunna och förlorade upphandlingar med fokus på ständiga förbättringar

Dessutom bidrar du med proaktivt administrativt stöd i andra försäljningsprocesser och deltar i det interna arbetet med att strukturera och skapa systematik i säljprocesserna.

Kvalifikationer

–     Du har mångårig erfarenhet av upphandlingsprocesser
–     Du behärskar Microsoft Office-paket exceptionellt väl och har kännedom om digitala upphandlingsverktyg
–     Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i både i tal och skrift
–     Det är meriterande om du har kunskap kring digitala kommunikationskanaler och tjänster
–     Du har akademisk examen eller motsvarande
–     Du drivs av att skapa resultat och har högt engagemang mot uppsatta mål
–     Du är självständig, mycket noggrann och detaljorienterad
–      Du kan analysera, planera och strukturera ditt och andras arbete
–      Du är flexibel, uthållig och klarar av att arbeta med flera uppgifter samtidigt
–      Du är lagspelare och bidrar med positiv energi i gruppen

Dina kvalifikationer är viktiga för oss men du måste även trivas med vårt sätt att vara. Vi tror på mångfald, eget ansvar och på att varje medarbetare ska ha stort svängrum och möjlighet att utvecklas.

Du rapporterar till försäljningschef/vice VD.

För mer information och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Lumenova Rekrytering och Ledarutveckling. Sänd din ansökan i form av CV och personligt brev till ansokan@lumenova.se. Skicka den snarast då urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 7 mars 2018. Vill du veta mera, kontakta gärna Ann Bakke, ann.bakke@lumenova.se, 070 – 797 0046.

Om Intellecta Corporate

Intellecta Corporate är ett av Sveriges största kommunikationsföretag. Bland våra uppdragsgivare finns några av de främsta börsnoterade företagen, stora myndigheter och andra offentliga verksamheter samt branschorganisationer. Vårt fokus är strategisk kommunikationsrådgivning, med specialistkompetens inom redaktionell-, digital-, finansiell- och hållbarhetskommunikation. Vi har också kraft och kapacitet att omsätta våra råd, strategier och planer. Hos oss finns kompetens för digital utveckling, skrivande, formgivning och produktion av bland annat magasin, digitala lösningar i alla dess former samt för finansiella- och hållbarhetsrapporter. Vi är det ledande konsultbolaget när det gäller nytänkande rådgivning och visionära kommunikationslösningar – med kraft att genomföra.

Tillsammans med Bysted, Comprend, Consilio International, Creo, Hallvarsson & Halvarsson, Hilanders, Involve, Jung Relations, Springtime, Tomorrow och Unreel bildar vi Sveriges största kommunikationsgrupp – H&H Group.

Intellecta Corporate grundades av Richard Ohlson 1981 – då under namnet Intellecta – och har i snart 35 år varit ett av Sveriges mest välrenommerade kommunikationsföretag. Med så många år i ryggen har vi varit med om ett stort antal genomgripande förändringar inom kommunikationssektorn. Det är med den erfarenheten och den trygghet detta ger som vi med säkerhet kan säga att vi tar oss an våra uppdragsgivares nuvarande utmaningar på ett klokt sätt. www.intellectacorporate.se

Om Lumenova

Lumenova rekryterar ledare och specialister inom marknad, kommunikation och affärsutveckling. Vi utvecklar ledare och team till ökad självinsikt, handlingskraft och effektivitet. Utbildar i coachande ledarskap samt har seminarier i ledarutveckling, konflikthantering, stresshantering m.m.

Använder GDQ-metoden, utvecklad av den välmeriterade forskaren i grupp-psykologi Susan Wheelan, för kartläggning och utveckling av effektiviteten i ledningsgrupper och team. För kartläggning av en individs beteende använder vi analysen PLUS Management Profile som bygger på managementforskning alternativt Extended DISC.

Samtliga coacher och konsulter är diplomerade affärscoacher med lång operativ chefs- och rekryteringserfarenhet. www.lumenova.se