Praktikplats sökes mellan 23/3-29/5 2020

Hej,

Jag läser på Företagsekonomiska institutet i Stockholm till kvalificerad Inköpare. Under våren 2020 så är det dags att gå ut på min första praktik på 10 veckor. Praktikperioden är mellan 23/3 – 29/5 2020.

Jag bor i Svärtinge, utanför Norrköping,  letar därmed praktik i Östergötlands län samt Södermanlands län i första hand, men allt är utav intresse. Det är med stort intresse som jag nu söker praktikplats, då jag vill få komma ut i praktiken och lära mig av er som arbetar med detta dagligen. Ni sitter på stora kunskaper inom inköp/upphandling som jag väldigt gärna skulle vilja ta del, lära utav.

Att vara spindeln i nätet och att ansvara över företagets inköp och effektivitet är något som jag verkligen vill arbeta med. Jag skulle vara en tillgång för er under min 10 veckors praktik genom att stötta/hjälpa till med varierande uppgifter inom inköp/upphandling, vara en glad och positiv medarbetare som också kanske kan komma med nya tankar och ideér.

Jag har ett gott sinne för struktur och vill ha ordning och reda runt omkring mig. Tycker om att få klura och reda ut saker, det är då jag arbetar som bäst. Mina stora styrkor är att jag tycker det är viktigt med humor, att kunna skratta tillsammans med kollegor och att jag är en väldigt strukturerad person, vilket är viktigt i denna arbetsroll. Jag hanterar stress på ett lugnt och harmoniskt sett vilket också är en bra egenskap, som inte leder till förhastade beslut eller ogenomtänkta sådana.

Hoppas ni finner mig intressant för en praktik hos er och att ni vill träffa mig för ett personligt möte.

Med vänlig hälsning,

Nathalie Mobäck
076-8649864
nathalie.mobeck1@gmail.com


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb